0223-669359 info@helderevents.nl

Over ons

Verrassend, sprankelend, origineel: wij willen iedereen een fantastische dag laten beleven waar ze jaren later nog over napraten. Een dag om te dromen, een weekend om nooit te vergeten! Wij creëren verrassende en sprankelende bedrijfsevenementen en doen dat met ontzettend veel energie!

Persoonlijk contact met onze opdrachtgevers, daar hechten wij als Evenementenbureau veel waarde aan en onderscheiden ons door het oog voor detail, onze flexibiliteit en het vermogen om snel te schakelen. Wij zullen er als team dan ook alles aan doen om jouw evenement tot in de puntjes te verzorgen.

Kijk gerust eens rond op onze site om een goede indruk te krijgen van wat wij jou te bieden hebben! Indien gewenst komen we bij je langs voor een kennismaking, om je wensen door te spreken en een vrijblijvende offerte op te stellen.

Debby de Jong

Debby de Jong

Eigenaar / Eventmanager

Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit meer te werken! Een eigen bedrijf in de Evenementenbranche, met een tof team en op maar 5 minuten fietsen van huis: “wie heeft het?” Vroeger was ik al een kei in van alles organiseren: van speurtochten tot playbackshows. Hoewel ik er bij het werken in een animatieteam achter kwam dat ik liever de lijntjes uitzette, dan op de voorgrond te acteren. Ik ben een creatieve duizendpoot, word blij als ik een uniek concept heb bedacht, waarmee ik klanten kan verrassen en als dan al die puzzelstukjes op zijn plek vallen. Op persoonlijk vlak word ik blij van nieuwe recepten bedenken tijdens koken, als alle 3 mijn kinderen lekker bij mij op de bank komen zitten, als ik een goed glas wijn kan drinken in het zonnetje en als ik kan reizen! Het leven is een feest!

Bianca Sluijs

Bianca Sluijs

Eventmanager

Als klein meisje was ik altijd al een bezige bij en kon vol enthousiasme meerdere bezigheden tegelijk oppakken, ik zat op meerdere sporten en verschillende knutsel- en hobbyclubjes. Mijn kamer werd iedere maand anders ingericht en bedacht ik spellen om samen met vriendjes te spelen. Hoe leuk is het om te zien dat bovenstaande precies is waar ik in mijn werk dagelijks mee te maken heb?! Als Eventmanager doe je zoveel dingen tegelijk, je bent continu aan het schakelen tussen projecten, klanten en leveranciers. En geeft het me veel energie om een concepten op maat te bedenken, mijn creatieve brein te prikkelen en verbinding te zoeken tussen de wensen van onze klanten, het doel en de styling en uitstraling van het event.

Lara Aarsen

Lara Aarsen

Eventmanager & Marketing medewerker

Al langer was ik werkzaam voor Helder Events, toen als Hoofdinstructeur en later als Marketingmedewerker. Op deze manier heb ik op diverse vlakken kennis mogen maken met deze mooie organisatie die draait op enthousiasme, positiviteit en passie! De opgedane ervaring kan ik nu goed gebruiken in mijn huidige werk. Ik richt me nu vooral op de organisatie van de personeelsuitjes en teambuildingsdagen, een hele leuke uitdaging!

Marit Boekel

Marit Boekel

Office & Planning medewerker

Met een gezonde dosis ‘wanderlust’ reis ik met mijn vriend graag de wereld over opzoek naar de unieke plekjes. Daarnaast geniet ik ook van de kleine dingen in het leven. Een drankje met vrienden en familie, de kattenstreken van onze viervoeters en heel veel plantjes!

Al van jongs af aan regel ik graag alles zelf. Zo ben ik al vanaf mijn 6e lid van de scouting en zodra er iets georganiseerd of geregeld moest worden stond ik voor aan in de rij. Op het werk ben ik ook het liefst bij alles betrokken. Een ideale eigenschap voor een Planning en Officemedewerker bij een evenementenbureau! Vandaag zit ik achter mijn laptop en voer sollicitatiegesprekken, morgen sta ik achter de tap en volgende week ben ik ‘Bob de klusser’ van het team. Een baan met meer diversiteit kan ik mij niet bedenken!

Isa

Isa Raadgers

Hoofdinstructeur

Ik ben Isa en ik kom uit Den Helder. Ik ben zelf erg fanatiek als het gaat om sport en spel. Ik geniet ervan als de klanten ook fanatiek zijn, daar help ik graag samen met het team een handje aan mee. Voor een groep staan die dit ook nog eens uitstraalt, maakt het werk alleen maar mooier! Dit was voor mij de reden om bij Helder Events te komen werken!

Mats Boots

Mats Boots

Hoofdinstructeur

Na bijna 10 jaar als eind redacteur/side kick te hebben gewerkt bij Radio 538 en Q-Music vind ik de stap naar hoofdinstructeur bij het evenementenbureau Helder Events een geweldig mooie en creatieve nieuwe uitdaging. Ik word er echt gelukkig van om andere mensen een beleving mee te geven wat achteraf gevoeld wordt als een fijne ervaring. Met Helder Events zijn wij er om jullie een geweldige ervaring te bezorgen.

Tom Dijkstra

Tom Dijkstra

Hoofdinstructeur

De afgelopen 10 jaar heb ik gewerkt en gewoond bij onze zuiderburen in Belgie. Sinds september woon ik in Hoorn. Ik kan mijn eigen bedrijf perfect combineren met het werken bij Helder Events. Mijn missie is om te zorgen dat elke klant Helder Events beoordeelt met een 10 uit 10. Gelukkig heb ik een fantastisch team aan collega’s waarmee we dit vaak kunnen waarmaken. Ik hoop dan ook dat we nog vele klanten blij kunnen maken.

Fay de Koning

Fay de Koning

Instructeur

Ik ben Fay, sportief, vrolijk en ondernemend. Zorgen dat mensen het naar hun zin hebben is wat ik belangrijk vind. Om deze reden werk ik nu bij Helder events. Ik zit op dit moment in 6 vwo en doe dit jaar eindexamen. Hierna begin ik met de opleiding Leisure & Event management in Leeuwarden. Dit is extra leuk, omdat ik alles wat ik leer direct in de praktijk kan brengen bij het evenementenbureau. Plezier komt niet toevallig in je leven. Plezier moet je maken.

Demi Lind

Demi Lind

Instructeur

Ik ben Demi en ik studeer op dit moment aan de IPabo in Alkmaar. Voor een groep staan is dan ook iets wat ik érg leuk vind om te doen. Het gevoel wat je krijgt wanneer mensen het naar hun zin hebben en fanatiek meedoen, is super gaaf. Als ik voor de klas sta, is iedere dag weer anders. Dit zie ik ook terug in het werken bij een evenementenbureau en dat is ook wat het werken bij Helder Events zo leuk maakt!

Arianne Bakelaar

Hoofdinstructeur

Ik ben Arianne en studeer aan het CIOS Sport & Bewegen. Inmiddels werk ik nu al een tijdje voor Helder Events. De klanten een onvergetelijke dag bezorgen door middel van sport & spelactiviteiten is wat wij als team doen bij Helder Events. Dit maakt het keer op keer weer een feestje om naar het werk te gaan bij dit evenementenbureau.

Boy Boks

Hoofdinstructeur

Met veel plezier studeer ik Waterscience & Management aan de Universiteit van Utrecht. Het leuke aan werken bij Helder Events is dat ik altijd met enthousiaste mensen te maken heb. Daarnaast is werken bij het evenementenbureau heel afwisselend vanwege de diverse gave spelprogramma’s en activiteiten op verschillende locaties.