Klanten beoordelen ons met een 4,8/5 4,8/5

Groene opening en jubileumfeest

Een gloednieuw kantoor, een 10-jarig jubileum en daarnaast ook een nieuwe huisstijl. Een betere reden kunnen wij niet bedenken om een feest te organiseren. Zo dacht Smit Groenadvies er ook over, dus organiseerde wij de opening en jubileum! Een belangrijk thema dat naar voren moest komen: duurzaamheid. Het nieuwe pand is op een duurzame manier gebouwd met duurzame materialen. Zo ontstond er een duurzaam en groen evenement, waarbij de nieuwe huisstijl werd geïntroduceerd!

Tweedaags evenement

Twee dagen organiseerden wij voor Smit Groenadvies het openings- en jubileumfeest. Op de eerste avond waren de opdrachtgevers, samenwerkingspartners en gemeente de genodigden. Bij ontvangst stonden wij klaar om de mensen te voorzien van een welkomstdrankje en de jassen aan te nemen. Nadat iedereen het kantoor had bewonderd, konden ze genieten van een hapje en drankje in de speciaal aangeklede ruimte op de 1ste etage. De tweede middag was het aan familie en vrienden om het mooie kantoor te komen bewonderen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Uitnodiging en aankleding

In het voortraject hebben wij Smit Groenadvies ondersteund in het maken en versturen van de Save the date en uitnodigingen. Door middel van de uitnodiging werd het nieuwe logo deels al onthuld. Ook op dit vlak kunnen wij onze klanten voorafgaand aan het evenement ontlasten.

Duurzaamheid en groen, waren de thema’s die duidelijk naar voren moesten komen in de aankleding van het event. Daardoor zorgden wij voor veel groene aankleding door het gebruik van echte planten, natuurlijke materialen in het meubilair en sfeervolle ledverlichting. Wij werkten hierbij zoveel mogelijk samen met lokale leveranciers.

"Een feestelijke, groene en duurzame opening!"

Catering en drinken

Vanuit onze eigen sfeervolle houten kramen verzorgden wij twee dagen lang de dranken. We voorzagen alle aanwezigen persoonlijk van een drankje en zorgden ervoor dat het de aanwezigen aan niets ontbrak. Ons doel was om te ontzorgen en ontlasten. Daardoor konden de directeur en medewerkers van Smit Groenadvies vrij zijn om met hun relaties, klanten, vrienden en familie te kunnen praten en genieten van deze mijlpaal. Brasserie de keuken verzorgde de catering met heerlijke Biologische hapjes.

Informatie ontvangen?

Wil je graag een bedrijfsevenement organiseren en ben je op zoek naar meer inspiratie?
Wij denken graag met je mee voor een spectaculair evenement op maat!