Klanten beoordelen ons met een 4,8/5 4,8/5

10-Jarig Jubileumfeest Care For Hair

Wij werden benaderd om een spetterend jubileumfeest te organiseren voor Care for Hair, ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van het bedrijf. Een personeelsfeest voor medewerkers, partners en zakenrelaties. De locatie van De Roode Leeuw in Zuid-Scharwoude werd aangewezen als feestlocatie en werd aangekleed in het thema ‘Touch of Red’. Daarbij kon natuurlijk een roodgekleurd ontvangstdrankje niet ontbreken. Daarnaast werd dit thema meegenomen in de dresscode van de avond. Dat was een groot succes. Het was één rode zee van prachtig rood geklede mensen!

Het ontvangst

De genodigden kwamen aan bij de locatie over de chique rode loper, waar ze bij de garderobe hun jas konden afgeven en de sfeervol aangeklede feestruimte konden betreden. Daar stonden de serveersters al klaar om iedereen te voorzien van een heerlijk rood welkomstdrankje. De aanwezigen konden zich op de foto laten zetten door onze professionele fotograaf bij de Care for Hair Insta Wall.

 

 

 

 

 

 

 

 

De feestavond

De directie én partners van het bedrijf hielden een geweldige toespraak. Er werd geproost op een mooi voortbestaan en nog veel meer succesvolle jaren. Het was nu tijd om de dansvloer te betreden, onder begeleiding van het artiesten trio de De Dames Draaien door! Deze act bestaat uit een combinatie van een Female DJ met twee artiesten, een Vocaliste en Violiste. Deze drie dames zorgen voor een origineel en sensationeel optreden, elke keer weer! De voetjes gingen van de vloer tijdens het jubileumfeest. Na het optreden draaide de toffe DJ nog door tot in de late uurtjes!

"Het was een zeer geslaagd jubileumfeest!"

De eigen huisstijl verwerkt op het evenement

Er zijn verschillende manieren om je eigen huisstijl in de aankleding van je event terug te laten komen. Voor dit evenement hadden we gekozen voor details in de decoratie. In de vorm van een op maat gemaakte Insta Wall met het logo van het bedrijf, bierviltjes met het logo, een grote ballonnen Schaar als podium decoratie (wat natuurlijk de branche symboliseert). Én de mini versie van de ballonnen schaar als tafel decoratie. Juist deze details maakten de jubileumviering compleet en helemaal op maat!

Informatie ontvangen?

Wil jij graag een bedrijfsevenement organiseren en ben je op zoek naar meer inspiratie?
Wij denken graag met je mee voor een spectaculair evenement op maat!