Klanten beoordelen ons met een 4,8/5 4,8/5

Een Openingsfeest Organiseren

Maanden keihard gewerkt aan de verbouwing van jouw bedrijf? Of ben je een onderneming gestart en open jij binnenkort een nieuw bedrijfspand? Wanneer deze geweldige mijlpaal is bereikt, moet dit natuurlijk gevierd worden! Wij hebben in het verleden al veel openingsfeesten en bouwevenementen mogen organiseren. Graag komen wij bij je langs om samen te brainstormen over het perfecte openingsfeest voor jouw bedrijf.

Openingsfeest afgestemd op jouw wensen!

Je bent er over uit, dit is het moment, je verbouwing is klaar en je wilt dit groots vieren, met iedereen die betrokken is geweest. Maar hoe pak je dit aan? Onze ervaren Eventmanager komt graag bij je langs en doet een intake. Tijdens deze intake worden alle wensen doorgesproken, delen wij onze eerdere ervaringen op het gebied van openingsfeesten en worden er alvast een paar leuke ideeën besproken!

Daarna volgt een vrijblijvend voorstel, die we vervolgens kunnen finetunen met elkaar. Wij nemen graag het werk uit handen en regelen het openingsfeest van begin tot eind. Ook op de dag zelf zijn wij zeer nauw betrokken, zo kun je zelf relaxt achterover leunen met een hapje en een drankje en ook echt een gesprek voeren met de genodigden. 

 

Geef een geweldig openingsfeest!

Catering & Entertainment

De hapjes en drankjes kunnen niet ontbreken op een openingsfeest. Tijdens onze brainstormsessie kijken we samen wat past bij de invulling van het event. Komen er cocktailshakers de lekkerste cocktails creëren of kiezen we voor diverse foodtrucks? Worden de genodigden straks ontvangen door een champagnedame of ontvangt een heuse barista jullie met vers bereide koffie? Wij beschikken zelf ook over diverse typetjes zoals snoep- en ijsjesmeisjes. 

Een openingsfeest kan heel officieel zijn, maar dat betekent niet dat er geen muziek of entertainment aanwezig hoeft te zijn! Dit kan juist een hele spectaculaire aanvulling zijn. Denk aan een brassband met een percussie act op olievaten, klikobakken en andere bouwmaterialen. Wij adviseren je graag over een geschikte muzikale invulling of gepast entertainment. 

Cases

Openingsfeest

Eerste steen MFC Julianadorp

Op 9 oktober vierden wij met alle genodigden de Eerste steen viering van MFC ’t Dorpshuis in Julianadorp. In het thema “herfst” maakten wij hier een feestelijk geheel van. Met als verassing percussionisten, welke speciaal voor deze dag in bouwkleding waren gehuld!

Meer weten?
Openingsfeest organiseren

Openingsfeest Prommenz

In mei mochten wij een openingsfeest organiseren op de eigen locatie van dit jonge, energieke Ingenieursbureau. Ze waren al een paar maanden verhuisd, maar nu wilden ze graag ook iedereen de gelegenheid geven het nieuwe kantoor te bekijken. 

Meer weten?
Personeelsfeest Novemberfest

Novemberfest Woningstichting

In november 2013 kreeg Helder Events een mooie opdracht van de Woningstichting Den Helder. Op meerdere locaties werd in de bouw het hoogste punt bereikt en dit mocht in een feestelijk jasje worden gestoken. Het Novemberfest werd geboren!

Meer weten?
Openingsfeest

Eerste steen Nieuwe Niedorp

Deze prachtige ‘oude’ school werd verbouwd en in een nieuw jasje gestoken. De kinderen stonden in het middelpunt bij het metselen van de eerste steen. Het duo Klus en Ko zorgde voor vele enthousiaste kinderen die ieder een rol hadden in het geheel.

Meer weten?

Groene opening en jubileum

Een gloednieuw kantoor, een 10-jarig jubileum en daarnaast nieuwe huisstijl. Een betere reden kunnen wij niet bedenken om een feest te organiseren. Zo dacht Smit Groenadvies er ook over! Een belangrijk thema dat naar voren moest komen: duurzaamheid.

Meer weten?

Informatie ontvangen?

Wil je graag een openingsfeest organiseren en ben je op zoek naar meer informatie?
Wij denken graag met je mee voor een spectaculair openingsfeest!