Klanten beoordelen ons met een 4,8/5 4,8/5

75-jarig Jubileumfeest Bouwbedrijf Nat

Wij werden door Bouwbedrijf Nat benaderd om een groots bedrijfsjubileum te organiseren bij hen op de locatie. Dit mooie familiebedrijf bestond 75 jaar en dát moest natuurlijk gevierd worden! De verhalen over het vorige personeelsfeest werden tijdens onze intake verteld. Het was een daverend succes, de medewerkers praatten er nog steeds over! De wens voor dit jubileumfeest: verras ons met een creatief idee, passende catering én uniek entertainment waar wij ook ditmaal nog lang over na kunnen praten! Wij bekeken de locatie en gingen vervolgens aan de slag met een concept voor het feest. 

De Crazy Ladies

De 350 genodigden werden tijdens het jubileumfeest verwelkomd bij de entree door de feestelijk zingende Crazy Ladies. Als men nog geen lach op het gezicht had, kregen ze dat nu! Vervolgens ontving iedereen een zomers welkomstdrankje uit handen van onze uitgedoste tafeldame. En kwamen heerlijke geuren uit de foodtrucks de aanwezigen al tegemoet. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het Foodplein op het jubileumfeest

Vanwege het grote aantal genodigden, hadden wij ervoor gekozen om een grote tent tegen de bedrijfshal te plaatsen. Wij realiseerden in de tent een sfeervol aangekleed foodplein met diverse foodtrucks en verschillende zitplekjes zodat de de aanwezigen een goed gesprek konden voeren en natuurlijk konden genieten van diverse heerlijke gerechten, geserveerd uit de foodtrucks.

Denk aan een broodje langzaam gegaarde pulled pork van Miss Piggie, ambachtelijke verse frieten van Power to the Pieper, mini saté van de ofyr door Mr Fresco, heerlijke ijshoorntjes en Hollandse vis van de viskar.

 

Voor jouw bedrijfsjubileum maken wij een feest op maat! Of het bedrijf nu 5 of 100 jaar bestaat!

Het entertainment

We hadden in de bedrijfshal naast het foodplein de feestzaal ingericht met een podium voor de band en DJ én uiteraard met een dansvloer. Hier konden de feestgangers een dansje wagen! In deze ruimte werd de feestavond van het jubileumfeest geopend met een op maat gemaakte lasershow, die de levensloop van het bedrijf weergaf. Na deze spectaculaire lasershow werd er volop gedanst en meegezongen op de muzikale klanken van de band Marsha & Friends. Als klapper van de avond werd er een spetterend optreden gegeven door een bekende Nederlandse artiest!

Het werd een heerlijke jubileum viering van het 75 jarig bestaan van het bedrijf!

Informatie ontvangen?

Wil je graag een bedrijfsevenement organiseren en ben je op zoek naar meer inspiratie?
Wij denken graag met je mee voor een spectaculair evenement op maat!