Klanten beoordelen ons met een 4,8/5 4,8/5

Een Festival op het bedrijf organiseren

Je ziet en hoort het overal: de foodtruck festivals zijn helemaal hot! Wat is er nu leuker dan je eigen foodtruck bedrijfsfestival te organiseren voor jouw medewerkers? Dit kan als personeelsfeest, maar ook als opening van de nieuwe locatie of jubileum van het bedrijf! Zie je het al voor je? Stoere foodtrucks of een foodmarket, relaxte zitzakken in de kleuren van jullie logo, strobalen, de lekkerste drankjes, een cocktailbar, een heerlijke koffie van onze barista of toch een frietkraam en heerlijke pasta’s? Ook decoreren we het terrein met prikverlichting, lampionnen, kussens en kleedjes. Het festival kan zowel binnen als buiten worden georganiseerd, waarbij wij ook een festivaltent kunnen plaatsen. Kortom: het wordt één groot feest bij jullie op het bedrijf!

Onze toegevoegde waarde

Wij maken graag een afspraak om je wensen te bespreken voor het bedrijfsfestival. Wij komen bij je langs en stellen de juiste vragen, zodat we een passende offerte kunnen maken. Onze ervaring leert dat het organiseren van een uniek festival evenement erg tijdrovend is. Wij bespreken alles in samenspraak met jou en kunnen veel werk uit handen nemen. Hierdoor heb je veel meer tijd om je te concentreren op de dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast beschikken wij over veel festival materiaal en hebben we veel ervaring met diverse foodtrucks en foodconcepten, waardoor we je precies kunnen adviseren wat bij jullie past. 

Entertainment

Een feestelijk bedrijfsfestival is niet compleet zonder een goed optreden van een band, artiest of akoestisch duo. Wij hebben in onze portefeuille directe contacten met artiesten en adviseren je graag. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt! Zoek je een leuk typetje, een gekke ontvangstact of een rustige achtergrond act? Het kan allemaal! Een feestelijke DJ, die zorgt dat iedereen binnen no time op de dansvloer staat? Niets is te gek!

Foodtrucks

Kies je tijdens het bedrijfsfestival voor een overheerlijke smoothie van de smoothiebar of liever een heerlijk wentelteefje met chocolade? Vers bereide Pulled Pork van de smoker? Of ga je liever een heerlijk frietje halen bij de frietzaak? Of heb je toch meer trek in een vega salade bij de saladbar en vervolgens een ijsje bij de ijscocar! Eén ding is zeker: niets zal ontbreken!

Wij adviseren je in ons voorstel over de foodtrucks en houden ook het contact met de foodtrucks als het gaat over facilitaire zaken als stroom, water en elektra. We maken vooraf een plattegrond en wijzen op de dag zelf de foodtrucks hun plek toe. 

Locatie

Voordat wij een bedrijfsfestival kunnen organiseren komen we eerst langs op locatie. We kijken kritisch naar de ruimte en kijken naar aansluitingen voor water en elektra. Lukt het desondanks niet om op je eigen locatie een festival te organiseren, dan kunnen we ook uitwijken naar een door ons geadviseerde locatie. Wij werken samen met diverse leuke, unieke locaties in de Randstad en Noord-Holland.  Allen zijn een ideaal decor voor jouw bedrijfsfestival!

Cases

Festival

Culinair Festival NWZ

Een culinair festival, dat was de wens van Noordwest Ziekenhuisgroep, die hun 500 medewerkers wilden verrassen. We hadden een prachtig buiten plan en toen werd er regen voorspeld… dan wijken we uit naar binnen: ”Wij herkenden de parkeergarage niet meer terug”!

Meer weten?
Bedrijfsfestival

Foodtruckfestival Rabobank

Voor de Rabobank organiseerden wij een Foodtruckfestival als onderdeel van hun jaarlijkse bijeenkomst. Deze stond in het teken van een nieuw verhaal, een nieuw merk, welke zij graag op een inspirerende en laagdrempelige manier wilden delen met de medewerkers.

Meer weten?
Foodtruckfestival

Mini Food Festival Oogcentrum

Voor Oogcentrum Noord-Holland organiseerden wij op een mooie zomerdag een personeelsfeest in de vorm van een festival op het bedrijf! De parkeerplaats toverden wij om tot Foodplein, wij verzorgden de styling van het evenement, overheerlijke catering en goede muziek!

Meer weten?
Winterfestival

Winterfestival NWZ

Foodtruckfestivals zijn helemaal hot! Een personeelsfeest om de ruim 450 vrijwilligers van het Noordwest Ziekenhuisgroep in het zonnetje te zetten, dat was de opdracht. Wij bedachten het Winterfestival! Een creatief concept in een winterse en theatrale sfeer.

Meer weten?

Netwerkevenement Rabobank

Voor Rabobank Kop van NH toverden wij deze leegstaande bedrijfsunit om tot sfeervolle locatie in het thema Barnstyle, vol met prachtige bloemen van het land. Tulpen! Voor een netwerkevenement voor alle ondernemers uit Den Helder.

Meer weten?
Festival op het bedrijf

Foodtruckfestival Viertaal

Op een leuke, ontspannen manier het schooljaar afsluiten met een Foodtruckfestival op hun eigen locatie. Voor de medewerkers van het Viertaal College stond deze middag in het teken van zon, ontspanning, lekker eten, muziek en vooral gezelligheid!

Meer weten?

Informatie ontvangen?

Wil je graag een bedrijfsfestival organiseren en ben je op zoek naar meer inspiratie?
Wij denken graag met je mee voor een spectaculair bedrijfsfestival!