Klanten beoordelen ons met een 4,8/5 4,8/5

Foodtruckfestival Viertaal College Schagen

Voor het Viertaal College in Schagen mochten wij een bedrijfsfestival organiseren op hun eigen locatie. Ieder jaar organiseerden het Viertaal College een evenement elders maar dit jaar wilden ze graag in hun eigen heerlijke groene tuin een gezellige middag beleven. Op een leuke, ontspannen manier wilden ze het schooljaar afsluiten en daarbij ook alle medewerkers bedanken en in het zonnetje zetten. Het werd een relaxte middag met zon, lekker eten, muziek en gezelligheid. 

Festival op het bedrijf

Het festival vond plaats op het eigen terrein van het Viertaal College in Schagen. Een locatie met afgeschermde binnenplaats, dit was de ideale locatie en werd door ons sfeervol aangekleed met picknicksets, strobalen, gekleurde sta tafels, vaasjes met bloemen, lampionnen, festival vlaggetjes en natuurlijk foodtrucks!

 

 

 

 

 

 

 

 

Foodtrucks

Uit de diverse foodtrucks werden heerlijke gerechten geserveerd, onder andere verse pasta met verschillende toppings door foodtruck Mr Fresco. De pasta werd ter plaatse gemaakt, live gedraaid door de pastamachine. Vanaf de Ofyr werd door hen ook malse kipspiesjes gegrild en als toetje kon er een smakelijk ijsje uit de ijscokar van het Ijsparadijs worden gehaald. Genieten!

Op de achtergrond speelde vanuit de DJ set een sfeervol muziekje én het zonnetje scheen volop!

Wat is er nou leuker dan een Foodtruckfestival te organiseren op je eigen bedrijf!

Een overgoten zonnig bedrijfsfestival!

Iedereen kon een heerlijk drankje zelf pakken uit de grote decoratieve bakfiets van het Viertaal College zelf! De houten bakfiets stond vol met ijs en verkoelende drankjes en gaf het geheel een leuke touch. Omdat het zulk prachtig weer was, kwam de festival setting in combinatie met de hapjes helemaal tot zijn recht! Tijdens een kleine toespraak van de directie werden alle medewerkers bedankt voor hun harde werken van het afgelopen jaar en werd er heerlijk bijgepraat over de naderende vakanties terwijl de zon langzaam onderging.

Informatie ontvangen?

Wil je graag een bedrijfsevenement organiseren en ben je op zoek naar meer inspiratie?
Wij denken graag met je mee voor een spectaculair evenement op maat!