Klanten beoordelen ons met een 4,8/5 4,8/5

Een Jubileumfeest Organiseren

Voor jouw bedrijfsjubileum maken wij een feest op maat! Of het bedrijf nu 5 of 100 jaar bestaat, ieder jubileum is uniek en dus reden om er een bijzonder jubileumfeest van te maken! Dit kan een spetterend avondfeest zijn met diverse hapjes, drankjes en entertainment, maar ook een dag zijn waarin je jouw relaties de kans geeft om een kijkje te nemen in de keuken van jouw bedrijf. Of kies je er voor om met je personeel een dag aan teambuilding te doen en dit gezellig af te sluiten met een barbecue? 

Creatieve invulling

Een jubileumfeest is op diverse manieren in te vullen. In een persoonlijk gesprek denken wij graag met je mee. Wij inventariseren jullie wensen, geven jullie voorbeelden van jubileumfeesten die wij eerder hebben georganiseerd en geven alvast wat eerste ideeën.

Er zijn talloze mogelijkheden: ga je met je personeel een weekend weg of knallen jullie juist met een RIB boot naar Texel om daar de hele dag plezier en ontspanning te combineren? Of nodig je je personeel, klanten en relaties uit voor een kijkje in het bedrijf, wellicht in combinatie met een gezellige borrel? Een afspraak met ons is snel gemaakt!

Maak jouw jubileumfeest uniek!

Jubileumweekend

Een gezellige avond of inspirerende dag: met een jubileumweekend heb je dit allemaal in één. Wij hebben al meerdere jubileumweekenden mogen organiseren naar diverse leuke bestemmingen als Texel, Maastricht en Ameland!

Laat je medewerkers overdag genieten van toffe activiteiten zoals powerboat varen, tuk tuk rally’s, een Beach Challenge of Expeditie Robinson. In de avond organiseren jullie een topfeest met een DJ, band of ander leuk entertainment! 

Ook voor de overnachting denken wij graag met jullie mee, want een uniek verblijf is bepalend voor de sfeer van het weekend. Geniet je van de exclusiviteit van een hotel of groepsaccommodatie, of liever overnachten in tentjes bij een Watertoren? Wij helpen jullie je weekend onvergetelijk te maken!

Cases

Jubileumfeest organiseren

Jubileum Bouwbedrijf Nat

Door Bouwbedrijf Nat werden wij benaderd om een groots jubileumfeest te organiseren op hun eigen locatie. Want het bedrijf bestond 75 jaar! Dus reden voor een groot feest. En een groots feest werd het zeker, inclusief een spetterend optreden van een bijzondere artiest!

Meer weten?
uitje-op-strand

Jubileum Rientjes & Partners

Texel was bij uitstek de plek om het jubileumfeest te vieren van een klant van onze relatie Rientjes & Partners. Op het prachtige eiland hebben zij 2 dagen genoten van te gekke activiteiten, heerlijke lunches, een barbecue en tenslotte een knalfeest!

Meer weten?
jubileumfeest organiseren

Jubileum Milieupark Oost

Milieupark Oost vierde haar 20-jarig bestaan en dat mocht gevierd worden door middel van een groots jubileumfeest. De medewerkers en relaties van Milieupark Oost werden ontvangen door de champagne meisjes en er was heerlijke vers bereide koffie bij de barista’s! 

Meer weten?
Care For Hair Jubileumfeest

Jubileum Care For Hair

Het 10-jarig bestaan van Care for hair betekende tijd voor een jubileumfeest! Het thema ‘Touch of Red’ werd geïntroduceerd en werd mee genomen in de aankleding van de locatie, het ontvangstdrankje én de dresscode. Met een fantastische show van de Dames draaien door!

Meer weten?
Jubileumfeest

Jubileum Hobré Instruments

oor het 40-jarig jubileum van Hobré Instruments organiseerden wij op de unieke locatie van het Zuiderzeemusuem een geslaagde Teambuildingsdag met diverse keuzeactiviteiten, waaronder de Escape en suppen door de grachten van Enkhuizen!

Meer weten?
Jubileumfeest_Tas Transport

Jubileumfeest Tas Transport

Het grote nationale en internationale transportbedrijf Tas Transport bestond in 2019 50 jaar. Dat moest gevierd worden! Een goed jubileumfeest voor 500 personen op eigen locatie, om alle medewerkers en relaties in het zonnetje te zetten en met elkaar te genieten.

Meer weten?

Informatie ontvangen?

Wil je graag een jubileumfeest organiseren en ben je op zoek naar meer inspiratie?
Wij denken graag met je mee voor een spectaculair jubileumsfeest!