Klanten beoordelen ons met een 4,8/5 4,8/5

50-jarig jubileum Tas Transport

Het grote nationale en internationale transportbedrijf Tas Transport bestond in 2019 50 jaar. Dat moet natuurlijk gevierd worden! Een goed jubileumfeest voor 500 personen op eigen locatie. Met als doel alle medewerkers en relaties in het zonnetje zetten. Daarnaast ook met elkaar genieten van heerlijke hapjes en drankjes. Dát is de wens van Tas Transport. Met veel plezier zijn wij deze opdracht aangegaan en hebben er een geslaagd bedrijfsevenement van gemaakt.

Van kale schuur tot jubileumfeest

Een grote, kale schuur omtoveren tot festival locatie, dat is een leuke uitdaging! Eerst heeft de klant de hele ruimte leeggemaakt: er werd nog even goed geveegd en de spinnen ragen werden van het plafond geplukt. Wij plaatsten twee luxe pagode tenten tegen de schuur zodat we een ruimere entree hadden en nog meer plekken konden creëren. Met gezellige zitjes, statafels en onze sfeervolle verlichting creëerden wij al snel een echte festival stijl.

 

 

 

 

 

 

 

 

Foodtrucks

Foodtrucks met feestelijke lekkernijen kan tijdens een bedrijfsevenement als dit niet ontbreken. Bij binnenkomst werden de medewerkers ontvangen met koffie, thee en wat lekkers. Bom Dia verzorgde de koffie en thee vanuit de foodtruck en wij toverde één van onze houten kramen om tot een buffet vol zoete lekkernijen. Naarmate de middag vorderde ging de grill van Mr Fresco en de frituur van Power to the Pieper aan. De geur van versbereid eten verspreidde al snel en maakten de bezoekers van Tas Transport al hongerig. Tijdens het jubileumfeest kon iedereen vol op genieten van een overheerlijk broodje Pulled Pork, een broodje hamburger, kipsaté en vers gesneden friet.

"Al die Tas Transport vrachtwagens bij binnenkomst op een rij: wat gaaf!"

Signing op je event

Een peroonlijke binnenkomst, een hele rij vrachtwagens van Tas heette de bezoekers welkom. De vlag is dezelfde ochtend via een kraan omhoog gehesen, dat is het leuke van een bedrijf als deze: ze hebben overal een oplossing voor! Ook voor het podium is een goed en snel een alternatief bedacht: een vrachtwagentrailer van Tas Transport is ingezet voor een welkomstwoordje en het in het zonnetje zetten van enkele jubilarissen. Wat een geslaagde middag!

Informatie ontvangen?

Wil je graag een bedrijfsevenement organiseren en ben je op zoek naar meer inspiratie?
Wij denken graag met je mee voor een spectaculair evenement op maat!