Klanten beoordelen ons met een 4,8/5 4,8/5

Rabobank Personeelsevenement: Dare Event

Rabobank Kop van Noord-Holland benaderde ons om hen te ondersteunen in de organisatie en coördinatie van het jaarlijks terugkerende personeelsevenement, namelijk een Inspiratie evenement voor alle medewerkers van de organisatie. Een personeelsfeest op maat. Het thema van dit jaar was ‘Dare’ (uitdagen), daarmee zijn wij aan de slag gegaan om tot een creatief concept te komen. Nadat wij met de klant om tafel hebben gezeten om ons concept te presenteren, was het ‘Dare Event’ geboren. Dit event organiseerden wij in samenwerking met Theater de Kampanje, dat als prachtige locatie voor dit evenement fungeerde. We hebben het thema ‘Dare’ terug laten komen in het event door de medewerkers te inspireren, motiveren en uitdagen! 

Maatwerk - thema aankleding

De wens van de klant was ‘een inspirerende locatie en een originele en creatieve invulling van het evenement’. Gezien de locatie en vooral de geschiedenis van Willemsoord, kwamen we al snel op een Nautisch thema uit voor de aankleding en entertainment. De medewerkers werden ontvangen door een steltenloper in zeemansoutfit en Mariniers. Waarna zij via de blauwe loper bij de registratiebalie geregistreerd konden worden. De registratiebalie en garderobe bevonden zich in de Stadshal van De Kampanje, welke omgetoverd was in Nautische sferen, grote verlichte kwallen in de lucht, zeebellen, verlichte zuilen met vissen, netten, meerpalen… kortom één grote onderwaterwereld! 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het eten van de toekomst

De maar liefst 600 genodigden konden in de sfeervolle Stadshal plaatsnemen aan lange sjiek gedekte tafels, met uiteraard Nautische details in de aankleding. Het diner werd verzorgd door Brasserie2050, hét eten van de toekomst! Brasserie2050 biedt een cateringconcept aan, uitgaande van duurzaamheid en toekomstbestendigheid. Denk aan No Waste brood en het gebruik van voornamelijk lokale producten. Deze werd in de vorm van een walking dinner aangeboden.

"Wat was het een gaaf event! Dank voor de organisatie Toppers!"

Inspirerende sprekers en workshops

Het doel van deze dag was medewerkers van hun hoofd naar hun hart te laten bewegen door middel van inspirerende sprekers en workshops. Het werd een avond over veerkracht (je hebt altijd een keuze) met het inspirerende verhaal van Niek van den Adel en vervolgens diverse keuzeworkshops over onder andere Zero Waste, Omdenken en Storytelling. De avond werd feestelijk afgesloten met een borrel en een spetterende, op maat gemaakte, lasershow!

Informatie ontvangen?

Wil je graag een bedrijfsevenement organiseren en ben je op zoek naar meer inspiratie?
Wij denken graag met je mee voor een spectaculair evenement op maat!