Klanten beoordelen ons met een 4,8/5 4,8/5

Een Personeelsfeest organiseren

Er kunnen meerdere aanleidingen zijn om een personeelsfeest te organiseren. Denk aan een succesvol jaar dat jullie achter de rug hebben, of juist een moeilijke periode waarin je medewerkers keihard hebben gewerkt. Hoe dan ook, je wilt je medewerkers bedanken en in het zonnetje zetten?! Dit is het punt dat je ons in kunt schakelen, wij denken met je mee om te komen tot een uniek feest, passend bij jullie wensen en doelstelling. Helder Events heeft een groot aanbod van locaties in Noord-Holland en de Randstad, helemaal ingericht en natuurlijk van alle gemakken voorzien. Maar hoe leuk is het om een bedrijfsfeest of personeelsfeest te organiseren op je eigen locatie? In je eigen fabriekshal, magazijn of buiten op de parkeerplaats met een gave tent! 

Personeelsfeest locatie

Om een goed voorstel uit te kunnen werken, komen we graag bij je langs op jullie locatie. Zo kunnen we tijdens onze kennismaking en brainstormsessie samen bekijken of het haalbaar is om een personeelsfeest te organiseren op jullie eigen locatie. Beschikken jullie bijvoorbeeld over voldoende ruimte, kijkend naar de invulling van het feest? Zijn er voldoende faciliteiten aanwezig op de locatie (denk hierbij aan stroom, watervoorzieining, toiletten)?

Naar aanleiding van ons locatiebezoek werken we een passend en creatief concept voor je uit. Hierbij wordt aan alle details gedacht: van een spectaculaire entree, tof amusement tot uitgebreide catering en de verzorging van de aankleding. Waardoor je medewerkers niet eens door hebben dat ze zich op eigen locatie bevinden! Zo hebben wij eerder een personeelsfeest (vanwege het weer) in de parkeergarage georganiseerd. Deze hadden we compleet omgetoverd tot feestzaal en dat zorgde voor een positieve verrassing. Niemand herkende de garage nog terug!

Ook de praktische details nemen we mee, denk aan: het parkeren, duidelijke signing, de registratie, veiligheid, licht, geluid en service (waaronder garderobe, toiletten, geen wachtrijen bij catering). Je hoeft zelf nergens aan te denken en kunt lekker achterover leunen en genieten van het feest, dat ook voor jou is georganiseerd!

Een uniek personeelsfeest organiseren!

Ieder personeelsfeest is uniek! Een personeelsfeest organiseren wij op jullie eigen locatie; specifiek voor en door jullie bedacht en ontwikkeld. Wij creëren een uniek feestconcept dat helemaal past bij jullie medewerkers, samenstelling en voorkeuren. Uiteraard kijken we samen naar wat jullie met dit feest willen uitdragen, wat willen jullie centraal stellen en wat vinden jullie de belangrijkste elementen?

Entertainment

Swingen, dansen en springen: bij een te gek personeelsfeest hoort te gek entertainment. Wij adviseren je graag wat past bij de setting, de sfeer en het eventuele thema. Van openingsact tot grande finale en van een DJ tot band. Gehouden op jullie eigen locatie of op een prachtige locatie elders. Wij zijn bekend met vele bekende feestlocaties in de regio en geven daarin graag een passend advies!

Cases

lange tafel rabobank Dare Event

Rabobank Dare Event

Door de Rabobank Kop van NH werden wij benaderd om hen te ondersteunen in de organisatie van het jaarlijks terugkerende inspiratie evenement voor alle medewerkers van de Rabobank, met dit jaar als thema het Rabobank Dare Event.

Meer weten?
personeelsfeest

Personeelsfeest Lightweight

Een personeelsfeest organiseren op een spraakmakende locatie in Den Helder in festivalstijl, dat waren de wensen van onze klant Lightweight Containers BV. Al snel kwamen we uit op één van onze samenwerkingspartners: Fort Westoever.

Meer weten?
personeelsfeest fort westoever

Vitaliteitsmarkt Rabobank

De wens van de Rabobank was om een dag te organiseren voor hun medewerkers, waarin zij meer bewust werden gemaakt van de voordelen van een vitaler leven. De prachtige vrij liggende locatie Fort Westoever in Den Helder werd gekozen om deze dag te organiseren.

Meer weten?
Sinterklaasfeest_VKA_sint

Sinterklaasviering VKA

Het jaarlijkse sinterklaasfeest voor alle kinderen van de medewerkers van Verdonck, Klooster & Associates (VKA) is altijd een groot feest voor jong en oud. Ook dit jaar werden wij ingeschakeld om deze feestelijke dag te organiseren op het kantoor van VKA.

Meer weten?
Personeelsfeest

Personeelsfeest Rabobank

Op een mooie zomerse dag organiseerden wij een culinair bedrijfsfestival voor de personeelsvereniging van de Rabobank. Deze keer op een externe en unieke locatie: in en rond het Openluchttheater bij het prachtige natuurgebied De Helderse Vallei in Den Helder. 

Meer weten?
NWZG_personeelsdag

Personeelsfeest NWZG

Een fusie tussen twee ziekenhuizen: Alkmaar en Den Helder was de aanleiding van het personeelsfeest voor de Noordwest Ziekenhuisgroep, afdeling Orthopedie. Omdat de afdelingen elkaar nog niet goed kenden, werd het tijd voor wat connectie!

Meer weten?

Informatie ontvangen?

Wil je graag een personeelsfeest organiseren en ben je op zoek naar meer inspiratie?
Wij denken graag met je mee voor een spectaculair personeelsfeest!