Klanten beoordelen ons met een 4,8/5 4,8/5

Personeelsfeest Noordwest Ziekenhuisgroep

Een fusie tussen twee ziekenhuizen: Alkmaar en Den Helder was de aanleiding van het personeelsfeest voor de Noordwest Ziekenhuisgroep, afdeling Orthopedie. Omdat de afdelingen elkaar nog niet goed kenden, werd het tijd voor wat connectie! Op zoek dus naar een teambuildingsdag waarin je de tijd en ruimte hebt om je nieuwe collega’s beter te leren kennen.

Zeilen op de Schuttevaer

De dag begon in Enkhuizen, waar iedereen aan boord kon stappen van zeilschip ‘De Schuttevaer’. Na een smakelijke broodjeslunch voer het schip richting de Markenwadden waar we een paar uur heerlijk relaxt hebben gevaren. Er was voldoende tijd en ruimte om te kletsen, maar ook was er de mogelijkheid even het roer te grijpen van dit prachtige schip. Alleen al een rondje in- en om het schip lopen was de moeite waard!

 

 

 

 

 

 

 

 

Expeditie Robinson

Wat hoort er nu echt bij het varen richting ‘een onbewoond eiland’? Precies ja, een Expeditie Robinson. Om elkaar nog beter te leren kennen, gingen we aan wal en werden er meerdere teams gemaakt, die met elkaar de strijd aan gingen tijdens verschillende spelonderdelen. De rivaliteit en het enthousiasme was goed aanwezig, wat een fanatiekelingen zeg! Na de Robinson streek de groep neer op het terras om te genieten van een welverdiend drankje bij Strandpaviljoen Enkhuizen.

"Wat leuk dat je met een personeelsfeest ook echt je collega’s beter leert kennen. Wat een fanatieke groep zijn wij met elkaar!"

Braziliaanse sferen

Na de heerlijke barbecue, gingen de tonen van de muziek steeds wat harder. Vooral salsa muziek, Braziliaanse hits, maar ook de bekende feestnummers deden het goed. Er werd direct gedanst! Onze DJ was niet meer te stoppen en de groep ook niet. Het feest ging door tot in de kleine uurtjes en dat allemaal lekker buiten! Wat een fantastische dag voor deze groep!

Informatie ontvangen?

Wil je graag een bedrijfsevenement organiseren en ben je op zoek naar meer inspiratie?
Wij denken graag met je mee voor een spectaculair evenement op maat!