Klanten beoordelen ons met een 4,8/5 4,8/5

Bedrijfsevenement Rientjes & Partners

Wij werden door onze opdrachtgever Rientjes & Partners gevraagd om een tweedaags bedrijfsevenement te organiseren op Texel voor een vaste klant van hen. In juni heerlijk naar Texel, wie wil dat nu niet? Je op een tropisch eiland wanen, maar dan ‘gewoon’ in Nederland. De opdracht: relaxen, ontspanning mixen met teambuilding, maar wel een out of the box programma. En dat werd het!

Garnalenkotter en Ribvaren

Onze 240 gasten werden verwelkomd tijdens dit bedrijfsevenement op de garnalenkotter in Den Helder en maakten hiermee de overtocht naar Texel. Onderweg konden zij om de beurt opstappen op een sneller vervoersmiddel, namelijk de RIB. Hiermee konden zij letterlijk en figuurlijk even over het water stuiteren en uitwaaien! De overtocht had ook een interessant element, gedurende de vaartocht werden de netten uitgegooid, de garnalenvangst binnen gehaald en opgepeuzeld door de opvarenden. Op Texel werden onze gasten opgehaald met speciale bussen, waarna ze via een eigen strandopgang aankwamen bij het gloednieuwe paviljoen Paal 19. Een heerlijke lunch stond voor hen klaar, na een enerverende rit op het water.

 

 

 

 

 

 

 

 

Beach Challenge

Na de lunch stond er een heuse teambuilding op het programma. Met veel stoere en ludieke strand- en opblaasonderdelen gingen de 24 teams de strijd aan met elkaar. En fanatiek waren ze! Het weer was prachtig en net toen de laatste mensen de bus in stapten, kwam er een bui. Over goede timing gesproken! Na een dag vol met activiteiten werd het tijd voor het diner en feestavond. We begaven we ons richting het Stayokay Hostel, welke voor de gelegenheid geheel voor hen was afgehuurd. Hier kon men ’s avonds heerlijk barbecueën en tot in de late uurtjes dansen. Al met al een mooie afsluiting van de eerste dag!

"Een uniek weekend op een prachtige locatie!"

Actie tijdens de teambuilding activiteiten!

Alle medewerkers hadden zich de volgende morgen opgegeven voor een keuze activiteit. Keuzes als bijvoorbeeld powerkiten, raften & brandingkajakken, of de omgeving verkennen op de tandem! Na nog een heerlijke lunch bij De Lindenboom stapte iedereen weer aan boord van de TESO. Moe maar voldaan keerden zij weer huiswaarts!

Informatie ontvangen?

Wil je graag een bedrijfsevenement organiseren en ben je op zoek naar meer inspiratie?
Wij denken graag met je mee voor een spectaculair evenement op maat!