Klanten beoordelen ons met een 4,8/5 4,8/5

Bedrijfsjubileum Milieupark Oost

Op 22 mei was het zover: Milieupark Oost vierde haar 20-jarig bedrijfsjubileum en dat moest gevierd worden met een heus jubileumfeest! We gingen op locatiebezoek en we troffen een kaal bedrijventerrein aan, waar we eigenlijk nog van alles voor zouden moeten invliegen. Nu vinden we dat alleen maar leuk en halen we hier voldoening uit. Dus in overleg met de klant is dit besloten en maakten we een concept waarbij we een tent zouden plaatsen en verder nog leuke kleurige items zouden gebruiken van de klant zelf!

Champagne ontvangst

Het terrein van Milieupark Oost werd omgetoverd tot een grootse feestlocatie, wat past bij een jubileumfeest. Er werd een luxe tent neergezet, die werd ingericht met meubilair in de bedrijfskleuren. De aanwezigen en genodigden kregen bij binnenkomst een heerlijk glas champagne van de prachtige uitgedoste champagnemeisjes. Voor de koffieliefhebbers was er echter een mobiele baristobar waar allerlei soorten koffie en thee gehaald konden worden. Smullen maar! En er werd verder tijdens het bedrijfsevenement rond gegaan met heerlijke hapjes en drankjes. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Speciaal programma

Milieupark Oost had voor dit speciale bedrijfsjubileum een programma samengesteld met diverse inspirerende sprekers, met daarnaast nog een rondleiding over het unieke vogeleiland en tot slot de uitreiking van het boek welke de aanwezigen na afloop mee naar huis kregen. Restaurant Spijz verzorgde daarnaast de heerlijke hapjes van het showcooking buffet.

"Een prachtige feestlocatie in de kleuren van het bedrijf"

Huisstijl verwerkt op jouw jubileumfeest!

De details van een bedrijfsevenement maken het juist zo persoonlijk en uniek. Daarom hadden wij ervoor gekozen om voor dit jubileumfeest de huisstijl en de kleuren van het logo van de klant terug te laten komen in de verschillende aspecten van het evenement. Denk hierbij aan de aankleding, decoratie en het meubilair. 

Informatie ontvangen?

Wil je graag een bedrijfsevenement organiseren en ben je op zoek naar meer inspiratie?
Wij denken graag met je mee voor een spectaculair evenement op maat!