Klanten beoordelen ons met een 4,8/5 4,8/5

Een aantal ideeën voor een uniek bedrijfsevenement!

1. Festival op het bedrijf

Je hoort het overal, festivals zijn helemaal hot! Hoe leuk is het daarom ook om als bedrijfsevenement een Foodtruckfestival te organiseren op je eigen bedrijventerrein! Een unieke manier om een netwerkbijeenkomst te hosten, je medewerkers in het zonnetje te zetten, een jubileum te vieren of origineel jouw nieuwe bedrijfspand te openen. Wij bieden ontelbare mogelijkheden om jouw festival naar eigen smaak in te vullen. Wij denken graag mee voor een spetterend bedrijfsfestival!

Foodtruckfestival op het bedrijf

Zie je het al voor je? Een verse smoothie in de hand, zittend op het gezellig ingerichte culinaire foodplein met onder andere bistrosetjes en picknicktafels. Omringd door stoere foodtrucks met verschillende hapjes en drankjes, luisterend naar sfeervolle muziek verzorgd door een van onze DJ’s terwijl je met je collega’s praat over die gave opdracht die jullie hebben binnengesleept.  Dit alles in een sfeervolle ambiance op jouw eigen terrein. 

Zoek je de mogelijkheid om te dansen? Dat kan! Door het sprankelende optreden van de live band gaan die voetjes zeker van de vloer en geniet je met een cocktail in de hand, zittend op een strobaal van je lachende en dansende collega’s!

Eén ding is zeker: een festival op het bedrijf zorgt voor een unieke en originele feeststemming om elke gelegenheid te vieren. Een evenement waar nog lang over nagepraat zal worden!

bedrijfsfestival
Bedrijfsfestival
Bedrijfsfestival

Festivals die wij al mochten organiseren:

Festival op het bedrijf

Foodtruckfestival Oogcentrum Noord-Holland

Voor Oogcentrum Noordholland organiseerden wij op een mooie zomerdag een geslaagd festival feestje op eigen locatie! 

Lees Meer
Winterfestival

Winterfestival Noordwest Ziekenhuisgroep

Voor het Noordwest Ziekenhuisgroep organiseerde wij een feestelijke avond om de ruim 450 vrijwilligers in het zonnetje te zetten.

Lees Meer

2. Personeelsfeest

Waar zou je zijn als organisatie zonder je medewerkers? Zij zijn ongeveer het belangrijkste kapitaal van jouw organisatie en de drijvende kracht waarop je bedrijf vaart. Hoe leuk is het dan ook om jouw collega’s voor hun inzet en prestaties te belonen met een bedrijfsevenement in de vorm van een personeelsfeest! Om te komen tot een origineel personeelsfeest is niet altijd even gemakkelijk. Wat ga je doen en waar vindt het bedrijfsfeest plaats? Daar kunnen wij je mee helpen! Wij creëren een uniek bedrijfsfeest dat helemaal past bij jullie medewerkers, samenstelling en voorkeuren.

uitje-bedrijf-medewerkers

Een knalfeest in een bepaald thema met ruimte om te dansen, liever een relaxte lounge sfeer in strand stijl of meer zin in een gezellige hilarische avond met muziek en een spelonderdeel? Alles is mogelijk! 

Entertainment in de vorm van bijvoorbeeld een karikaturist, table magic, ijsmeisjes of complimenten dames. Opzwepende muziek van onze DJ of live band. En natuurlijk kunnen die lekkere drankjes niet ontbreken. Het personeelsfeest op eigen locatie of liever ergens anders? Wij werken met diverse locaties samen, vraag ons naar de mogelijkheden.

Wij adviseren je graag wat past bij de doelgroep, de setting, de sfeer en het eventuele thema. Gegarandeerd een spetterend personeelsfeest! 

Personeelsfeesten die wij al mochten organiseren:

Personeelsfeest

Personeelsfeest Rabobank

Wij kregen de opdracht om een personeelsfeest voor Rabobank te organiseren op een unieke locatie in Den Helder. De Helderse vallei! Deze unieke locatie werd volledig toegespitst op de klant en ingericht met meubilair, waaronder heerlijke lounge-zitzakken, in de bedrijfskleuren van de Rabobank. Met een groot paviljoen omlijst met grote lampionnen, die zo het zitgedeelte als het ware omarmden, werd een gezellige sfeer gecreëerd. Een mooi evenement om op terug te kijken.

Lees Meer
Personeelsfeest Ibiza

Care for Hair Ibiza Party

Care for Hair, een jong en groeiend bedrijf vol enthousiastelingen, wilden graag een feest in Ibiza Style. We vonden de perfecte locatie in Strandpaviljoen Deining in Castricum. Daar was de locatie omgetoverd in Ibiza style. Er konden Henna tattoos worden gezet, de heren konden een gokje wagen tijdens het pokeren, de voeten gingen van de vloer op Ibiza muziek en er kon waterpijp gerookt worden. De vuurspuwer was de special act van de avond!

Lees Meer

3. Teambuildingdag

Je wilt graag een leuke en originele teambuildingsdag organiseren als bedrijfsevenement waar het personeel nog een lange tijd over napraat. Een dag waarbij samenwerking en plezier centraal staan. Dit is natuurlijk best lastig want wat vindt iedereen leuk en doe je het wel goed voor iedereen? Graag zetten wij onze ervaring in om jullie een onvergetelijke dag te bezorgen. Tijdens een teambuildingsdag komen sportieve activiteiten, heerlijk eten én een feest element aan bod! Voor ieder wat wils en een onvergetelijke dag. Ook bieden wij een divers aanbod aan unieke locaties aan waar de teambuildingsdag gehouden kan worden. 

Actieve groepsuitjes en vrijgezellenfeest uitjes

Denk eens aan ons spannende spelprogramma Fort Boyard op ons historische Fort Kijkduin of Fort Spijkerboor, of gaan jullie liever voor de Beach Challenge waarin je een hilarische strijd in teams met elkaar aangaat! Een stormbaan, fun parcours, knotshockey, niets is te gek! Na het spelonderdeel staat er een heerlijke lunch voor jullie klaar op de gekozen locatie en wordt er gezorgd voor een verfrissend drankje. Deze programma’s zijn heel goed te combineren met een zakelijk deel, bijvoorbeeld een training of presentatie vanuit de organisatie. Wij verzorgen dan een geschikte ruimte voor jullie met de benodigde faciliteiten.  

Zin in een feestelijk afsluiting van de dag? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Op de gekozen locatie staat onze DJ en de borrel al klaar om tot in de late uurtjes door te gaan. Een heerlijke ontspannen afsluiting van een mooie teambuildingsdag.

Teambuildingsdag die wij al mochten organiseren:

Teambuilding Texel Rientjes & Partners

In juni heerlijk naar Texel, wie wil dat nu niet? Helder Events werd door onze opdrachtgever Rientjes & Partners gevraagd om een tweedaags Evenement op Texel te organiseren voor hun vaste klant. Relaxen, ontspannend maar wel een out of the box programma. En dat werd het!

Lees Meer

Informatie ontvangen?

Wil je graag een bedrijfsevenement organiseren en ben je op zoek naar meer inspiratie?
Wij denken graag met je mee voor een spectaculair evenement!