Klanten beoordelen ons met een 4,8/5 4,8/5

Personeelsfeest Rabobank

Wij kregen de opdracht om een personeelsfeest voor de Rabobank te organiseren op een unieke locatie in Den Helder. De wens was een locatie waar je het gevoel hebt als groep bij elkaar te zijn, maar je je toch op een unieke plek bevindt, buiten de drukte van het dagelijks leven om. Op zaterdag 13 september werd in het Openluchttheater van de Helderse Vallei onder een heerlijk zonnetje een prachtig bedrijfsevenement georganiseerd door Helder Events.

De locatie van het personeelsfeest

De Helderse Vallei, een unieke en mysterieuze locatie, welke volledig werd toegespitst op de klant en ingericht met meubilair, waaronder heerlijke lounge-zitzakken, in de bedrijfskleuren van de Rabobank. Er werd een groot paviljoen geplaatst, omlijst met sfeervolle prikverlichting en grote lampionnen. Door deze setting, werd het zitgedeelte als het ware omarmd en werd een knusse sfeer gecreëerd, waarbij de klant in alle rust en ruimte haar volledig georganiseerde personeelsfeest kon beleven.

 

 

 

 

 

 

 

 

Het programma

De medewerkers konden zich voorafgaand inschrijven voor een activiteit waaraan ze graag wilden deelnemen tijdens het evenement. Zo kon er tijdens het personeelsfeest mee worden gedaan met schilderen, op doek in de frisse buitenlucht. Ook kon er gekozen worden voor het spel Herken de Mol, wat wij bij de naastgelegen locatie op maat hadden ontwikkeld. Ging je toch liever wat actiefs doen, dan kon je klimmen en abseilen in de bomen van Klimpark De Klimvallei.

"Vanuit onze gasten kregen wij de nodige complimenten over de wijze waarop het event was georganiseerd. Team van Helder Events, nogmaals bedankt!"

IJsjesmeisjes

De klant werd met een hapje en een drankje en een compleet diner in de avond op haar wenken bediend. De ijsjesmeisjes zorgden voor een heerlijk en vrolijk dessert. En werd er in de frisse buitenlucht gedanst tot in de late uurtjes! Iedereen ging voldaan en tevreden naar huis na het personeelsfeest!

Informatie ontvangen?

Wil je graag een bedrijfsevenement organiseren en ben je op zoek naar meer inspiratie?
Wij denken graag met je mee voor een spectaculair evenement op maat!