Klanten beoordelen ons met een 4,8/5 4,8/5

EEN TEAMBUILDINGSDAG ORGANISEREN

Wij vinden het ontzettend leuk om een teambuildingsdag te organiseren, welke afwijkt van de bedrijfsuitjes die wij ook aanbieden. Meestal betreft het een grotere groep en vindt de organisatie het lastig te bedenken wat ‘ze dit jaar weer moeten doen als jaarlijks teambuilding uitje’. Met een teambuildingsdag, bestaande uit verschillende activiteiten, creëer je voor ieder wat wils en sluit je de dag af met bijvoorbeeld een heerlijke barbecue, waarna de voetjes van de vloer kunnen!

Keuze in je teambuilding activiteiten

Aan jou de taak om dit jaar de teambuildingsdag te organiseren. Er zijn al vele leuke dagen georganiseerd. Hoe kun jij dit overtreffen en een dag in elkaar zetten waar iedereen nog lange tijd over napraat?

Geen zorgen, wij zijn er om jou te helpen en voor jullie een onvergetelijke dag neer te zetten. Wij hebben vele activiteiten in eigen beheer, een vaste groep leveranciers en nog veel meer inspiratie! Waar bijvoorbeeld de ene groep samen een graffiti kunstwerk maakt voor op kantoor, gaat de andere groep haar krachten bundelen tijdens het raften of drakenbootvaren.

Een teambuildingsdag is voor ons geen standaard evenement. Geen enkel bedrijf is hetzelfde en de mogelijkheden zijn eindeloos. De kracht van onze teambuildingsdagen zit hem in het aanbod van diverse keuzeactiviteiten. Medewerkers kunnen zich hier van te voren voor inschrijven, resultaat: ze weten wat ze kunnen verwachten (dat aspect blijkt toch vaak nog een angst en obstakel te zijn om deel te nemen aan een teambuildingsdag) en ze hebben zelf invloed op de invulling. 

Wij denken graag met je mee om een dag te organiseren afgestemd op jullie wensen, waar nog lang over nagepraat wordt door jouw medewerkers!

Waarom een teambuildingsdag?

Het organiseren van een teambuildingsdag creëert saamhorigheid, betrokkenheid en helpt open communicatie te bevorderen. Het maakt het team hechter en vergroot het vertrouwen in elkaar. Daarnaast zie je tijdens een activiteit buiten het werk om je collega’s van een andere kant. Het kan je soms verrassen wat je collega’s nog meer kunnen dan dat je normaal gesproken van ze ziet.

Locaties

Helder Events zoekt altijd naar de meest unieke plekjes in Noord-Holland en de Randstad. Wij werken ook nauw samen met verschillende prachtige locaties.

Voor een inspirerende locatie kun je denken aan een authentiek Fort, volledig voor jullie afgehuurd. Een karakteristieke plek als een Watertoren, of misschien past een zonnig en sfeervol Strandpaviljoen beter bij jullie ideeën. Wij luisteren naar jullie wensen, daar ligt onze kracht. 

Bij iedere locatie creëren we weer andere activiteiten die passen bij jouw bedrijf.

CASES

Bedrijfsuitje Koninklijke Marine P&O

Teambuildingsdag P&O

Voor de afdeling P&O van de Koninklijke Marine mocht de Teambuildingsdag dit jaar even anders zijn! Met de Garnalenkotter naar Texel, een heerlijke barbecue bij aankomst. Vervolgens ‘s middags strijden in teams bij de diverse spannende spelprogramma’s!

Meer weten?
Teambuilding uitje

Teambuildingsdag MPC

Voor de medewerkers en vrijwilligers een teambuildingsdag organiseren met een feestelijke en gezellige afsluiter. Dat was de opdracht van Mennistenerf Pennemes Combinatie (MPC) te Zaandam. Het doel: de medewerkers samenbrengen. 

Meer weten?
Jubileumfeest organiseren

BtB event Pirelli

Bij het prachtige Fort Spijkerboor in de Beemster organiseerden wij voor Pirelli autobanden een BtB event in de vorm van een Teambuildingsdag. De pitchdames wachtten de medewerkers en relaties op en vergezelden de mannen tijdens de stoere spellen. 

Meer weten?
teambuilding

Teambuildingsdag Mariniers

Een Teambuildingsdag werd door ons verzorgd op de unieke locatie ‘Fort Spijkerboor’ in de Beemster, met diverse stoere keuzeactiviteiten, volledig verzorgde catering én als afsluiting een feestavond voor het team van Korps Mariniers – Marine Training Command.

Meer weten?

Summergames!

“Organiseer een Teambuildingsdag voor alle 400 medewerkers van het Ministerie van Financiën”, luidde de opdracht. Omdat het midden in de zomer plaatsvond en wij het event in een zomers jasje wilden steken, werd deze dag omgedoopt tot ‘Summergames!’.

Meer weten?

Informatie ontvangen?

Wil je graag een teambuildingsdag organiseren en ben je op zoek naar meer inspiratie?
Wij denken graag met je mee voor een spectaculaire teambuilingsdag!