Klanten beoordelen ons met een 4,8/5 4,8/5

Teambuildingsdag Ministerie van Financiën

“Organiseer een Teambuildingsdag voor alle 400 medewerkers van het Ministerie van Financiën”, luidde de opdracht. Aangezien het bedrijfsuitje midden in de zomer plaatsvond wilde wij het evenement in een zomers jasje steken. Zo doopte wij de Teambuildingsdag om tot ‘The Summergames!’. Speciaal voor deze klant hebben wij de locatie Fort Westoever in Den Helder exclusief gereserveerd en omgetoverd tot ultieme evenementenlocatie.

Gezamenlijk vervoer

Voor de start van het bedrijfsuitje stonden er op station Den Helder Zuid bussen klaar voor alle medewerkers. Zo konden de medewerkers van het Ministerie van Financiën allen gezamenlijk richting Fort Westoever. Het inzetten van bussen was voor deze groep de ideale manier om iedereen snel en efficiënt naar de evenementenlocatie te vervoeren. Daardoor konden wij ook voor de rondleidingen tijdens deze dag, de bussen inzetten om zo de medewerkers snel en makkelijk van locatie naar activiteit te vervoeren.

 

 

 

 

 

 

 

 

Zomerse activiteiten

Wij bedachten voor de Summergames een groot aantal toffe activiteiten. Voorafgaande konden de medewerkers zich inschrijven voor een unieke activiteit naar keuze. Daarbij moet je denken aan: een bier- of wijnproeverij, vletvaren, een lopifit tour, suppen door de grachten van Den Helder, boogschieten, themashow Ik hou van Holland, Het spelprogramma Fort Boyard, Het Escape game Deadline, kanoën of kon er bijvoorbeeld gekozen worden voor een rondleiding bij de Karel Doorman of het Marinemuseum.

"Door de keuze activiteiten heb ik weer eens andere mensen uit mijn team gesproken en had ik zelf invloed op wat ik ging doen, super leuk!"

Een welverdiende afsluiting

Na afloop van de activiteiten werd het tijd voor ontspanning. Iedereen keerde weer terug naar Fort Westoever. Waar ten slotte, in het stralende zonnetje, een welverdiende borrel klaar stond. Tijd om bij te praten over de gezellige belevenissen van deze dag. Aansluitend kon er genoten worden van een diner op locatie: een overheerlijke Burgerplate. Het einde van een geslaagde teambuildingsdag naderde. In de bus terug naar het station werd er nog lekker na gekletst over deze geslaagde zomerse dag ‘The Summergames’.

Informatie ontvangen?

Wil je graag een bedrijfsevenement organiseren en ben je op zoek naar meer inspiratie?
Wij denken graag met je mee voor een spectaculair evenement op maat!