Klanten beoordelen ons met een 4,8/5 4,8/5

Kerstmarkt op het bedrijf

Stel zelf een kerstpakket samen op de kerstmarkt met lokale leveranciers

Vergeet het standaard kerstpakket en laat je medewerkers zelf hun kerstpakket samenstellen tijdens een unieke kerstmarkt met lokale leveranciers. Helder Events gaat samen met jou op zoek naar een geschikte locatie welke wordt omgetoverd tot een sfeervolle kerstmarkt, natuurlijk voorzien van een gezellig kerstplein en met kerstkramen rondom. Dit kan een locatie in de buurt zijn, één van de sfeervolle locaties waar wij veel mee samenwerken, of jullie eigen bedrijfsrestaurant, parkeergarage of parkeerplaats!

Waarom een kerstmarkt als kerstpakket?
  • Je medewerkers kunnen zelf hun kerstpakket samenstellen
  • Zij kunnen zelf de producten kiezen die ze leuk vinden
  • Je steunt lokale leveranciers en maakt kennis met lokale bedrijven
  • De gezellige sfeer en setting geven jou en je collega's een goed gevoel
  • Ongedwongen samenzijn met je collega's
  • Uniek concept!
  • Vrije keuze of je een goed doel steunt (wat heel mooi bij de kerstgedachte past)
Hoe werkt het?

Een geweldig concept voor een verrassende kerstbijeenkomst. Vergeet het standaard kerstpakket, laat je werknemers op een bijzondere manier zelf hun pakket samenstellen. De medewerkers worden welkom geheten door de hostesses en ontvangen een kerstshopper met een buideltje dukaten. De dukaten zijn het betaalmiddel waarmee jij en je medewerkers een eigen kerstpakket shoppen bij de marktkraampjes met verrassende en lokale producten.

We kleden de kerstmarkt in sfeer voor je aan. Met een glaasje in de hand, muziek op de achtergrond en een hapje binnen handbereik shop je niet alleen je kerstpakket bij elkaar, maar is er ook voldoende gelegenheid om met je collega’s bij te praten in een gezellige en sfeervolle ruimte.

Locatie, kramen & decoratie

Rondom het plein staan diverse steigerhouten kraampjes met producten zoals diverse lekkernijen, boeken, verzorgingsproducten en heerlijke wijnen. Hier kunnen de medewerkers hun ontvangen ‘dukaten’ inruilen voor één van deze producten en zo hun ‘ideale kerstpakket’ samenstellen! De niet besteedde (overige) dukaten kunnen worden gedoneerd aan een goed doel naar keuze.

De kerstmarkt kan worden aangevuld met bijpassende live-muziek, winterse versnaperingen, glühwein en uiteraard een kopje erwtensoep. Dit zorgt voor het ultieme kerstgevoel en een onvergetelijke kerstmarkt! Kan een medewerker toch onverhoopt niet aanwezig zijn op de kerstmarkt? Geen nood, zij kunnen hun dukaten inleveren voor een ‘standaard’ samengesteld kerstpakket of gift aan een door jullie vooraf gekozen goed doel. Een andere optie kan zijn om collega’s hun dukaten aan een andere collega mee te geven en hen iets uit te laten zoeken. 

Assortiment & Goede doelen

Samen met jou bepalen wij welke lokale ondernemers we benaderen voor de kerstmarkt. Wij hebben contact met lokale ondernemers door heel Nederland en zorgen ervoor dat niemand met een soortgelijk assortiment op de kerstmarkt staat. 

De producten op de kerstmarkt zijn heel divers en worden tevens afgestemd op het gezelschap. Zo zijn er typische mannen- en vrouwenproducten, maar ook producten die voor iedereen geschikt zijn, zoals spelletjes, boeken of delicatessen. 

Je kunt er ook voor kiezen om een goed doel op de kerstmarkt neer te zetten. Het komt regelmatig voor dat medewerkers nog enkele dukaten over hebben en deze aan een goed doel willen doneren en dat past uiteraard ook weer heel mooi bij de kerstgedachte!

Catering & entertainment

Een kerstmarkt voor medewerkers is pas echt compleet met echte winterse lekkernijen. De medewerkers komen binnen en kunnen een heerlijk glaasje glühwein drinken of een warme chocolademelk met slagroom. Bij de kerstkramen shop je niet alleen je kerstpakket bij elkaar, maar kun je ook gezellig borrelen met je collega’s. Er kan gekozen worden voor een bescheiden setting door alleen te kiezen voor een bar van waaruit we drankjes serveren, maar hoe speciaal is het als er ook kraampjes staan met warme poffertjes, stroopwafels, stamppotjes of broodjes worst? Wij hebben veel contacten met diverse cateraars en adviseren jullie hierin graag. 

Ook is het mogelijk de kerstmarkt aan te vullen met entertainment, zoals een live duo, een photobooth of een kerstman. Vind je het leuk om je personeel in de watten te leggen? Laat dan onze complimentendames langskomen, die iedereen een mooi compliment geven bij binnenkomst of een mooie wens ophangen in de wensboom!

Cases

Kerstmarkt organiseren

Kerstmarkt GGD

Een kerstmarkt organiseren voor alle 400 medewerkers van GGD Hollands Noorden. Een ‘traditionele’ kerstmarkt met een winterse sfeer, maar niet te standaard en met alles erop en eraan. De markt, decoratie, catering en entertainment! 

Meer weten?
Kerstmarkt Rabobank

Kerstmarkt Rabobank

Voor de Rabobank organiseerden wij dit jaar de kerstmarkt bij hen op het bedrijf. Wij toverden de vergaderzalen om tot een winters sprookje. Medewerkers shopten erop los bij onze sfeervolle steigerhouten kramen met mooie lokale producten! 

Meer weten?
Kerstmarkt_KDV_markt

Kerst Koninklijke de Vries

Het was voor hen de eerste keer dat ze een kerstmarkt organiseerden in plaats van het geven van een kerstcadeau aan iedereen. Koninklijke de Vries Scheepsbouw wilden eens wat anders, wat ‘out of the box’ en kwamen zo bij ons terecht.

Meer weten?

Informatie ontvangen?

Wil je graag een kerstmarkt voor je medewerkers organiseren en ben je op zoek naar meer inspiratie?
Wij denken graag met je mee voor een spectaculaire kerstmarkt!