Klanten beoordelen ons met een 4,8/5 4,8/5

Cases Events

Laat je inspireren!

Organiseer je een bedrijfsevenement voor het hele bedrijf? Is je bedrijf onlangs verhuisd en wordt de locatie opnieuw geopend? Zoek je een creatieve invulling voor het kerstpakket? Maar weet je nog niet zo goed hoe je dat moet aanpakken?

Laat je dan inspireren door de prachtige bedrijfsevenementen die wij al hebben mogen organiseren de afgelopen jaren. Prikkel je zintuigen en beleef alvast een voorproefje op wat komen gaat. Wij bedenken graag een originele invulling voor elk evenement om er voor jullie een geslaagd evenement van te maken! 

Jubileumfeest organiseren

Jubileum Bouwbedrijf Nat

Door Bouwbedrijf Nat werden wij benaderd om een groots jubileumfeest te organiseren op hun eigen locatie. Want het bedrijf bestond 75 jaar! Dus reden voor een groot feest. En een groots feest werd het zeker, inclusief een spetterend optreden van een bijzondere artiest!

Meer weten?
uitje-op-strand

Jubileum Rientjes & Partners

Texel was bij uitstek de plek om het jubileumfeest te vieren van een klant van onze relatie Rientjes & Partners. Op het prachtige eiland hebben zij 2 dagen genoten van te gekke activiteiten, heerlijke lunches, een barbecue en tenslotte een knalfeest!

Meer weten?
Kerstmarkt organiseren

Kerstmarkt GGD

Een kerstmarkt organiseren voor alle 400 medewerkers van GGD Hollands Noorden. Een ‘traditionele’ kerstmarkt met een winterse sfeer, maar niet te standaard en met alles erop en eraan. De markt, decoratie, catering en entertainment! 

Meer weten?
Care For Hair Jubileumfeest

Jubileum Care For Hair

Het 10-jarig bestaan van Care for hair betekende tijd voor een jubileumfeest! Het thema ‘Touch of Red’ werd geïntroduceerd en werd mee genomen in de aankleding van de locatie, het ontvangstdrankje én de dresscode. Met een fantastische show van de Dames draaien door!

Meer weten?
jubileumfeest organiseren

Jubileum Milieupark Oost

Milieupark Oost vierde haar 20-jarig bestaan en dat mocht gevierd worden door middel van een groots jubileumfeest. De medewerkers en relaties van Milieupark Oost werden ontvangen door de champagne meisjes en er was heerlijke vers bereide koffie bij de barista’s! 

Meer weten?
lange tafel rabobank Dare Event

Rabobank Dare Event

Door de Rabobank kop van NH werden wij benaderd om hen te ondersteunen in de organisatie van het jaarlijks terugkerende inspiratie evenement voor alle medewerkers van de Rabobank, met dit jaar als thema het Rabobank Dare Event.

Meer weten?
Netwerkevent Rabobank kop van NH

Netwerkevenement Rabobank

Voor Rabobank Kop van NH toverden wij deze leegstaande bedrijfsunit om tot sfeervolle locatie in het thema Barnstyle, vol met prachtige bloemen van het land. Tulpen! Voor een netwerkevenement voor alle ondernemers uit Den Helder.

Meer weten?
Winterfestival

Winterfestival NWZ

Foodtruckfestivals zijn helemaal hot! Een personeelsfeest om de ruim 450 vrijwilligers van het Noordwest Ziekenhuisgroep in het zonnetje te zetten, dat was de opdracht. Wij bedachten het Winterfestival! Een creatief concept in een winterse en theatrale sfeer.

Meer weten?
Kerstmarkt Rabobank

Kerstmarkt Rabobank

Voor de Rabobank organiseerden wij dit jaar de kerstmarkt bij hen op het bedrijf. Wij toverden de vergaderzalen om tot een winters sprookje. Medewerkers shopten erop los bij onze sfeervolle steigerhouten kramen met mooie lokale producten! 

Meer weten?
Openingsfeest

Eerste steen MFC Julianadorp

Op 9 oktober vierden wij met alle genodigden de Eerste steen viering van MFC ’t Dorpshuis in Julianadorp. In het thema “herfst” maakten wij hier een feestelijk geheel van. Met als verassing percussionisten, welke speciaal voor deze dag in bouwkleding waren gehuld!

Meer weten?
Personeelsfeest Novemberfest

Novemberfest Woningstichting

In november 2013 kreeg Helder Events een mooie opdracht van de Woningstichting Den Helder. Op meerdere locaties werd in de bouw het hoogste punt bereikt en dit mocht in een feestelijk jasje worden gestoken. Het Novemberfest werd geboren!

Meer weten?
Openingsfeest

Eerste steen Nieuwe Niedorp

Deze prachtige ‘oude’ school werd verbouwd en in een nieuw jasje gestoken. De kinderen stonden in het middelpunt bij het metselen van de eerste steen. Het duo Klus en Ko zorgde voor vele enthousiaste kinderen die ieder een rol hadden in het geheel.

Meer weten?
Teambuilding uitje

Teambuildingsdag MPC

Voor de medewerkers en vrijwilligers een teambuildingsdag organiseren met een feestelijke en gezellige afsluiter. Dat was de opdracht van Mennistenerf Pennemes Combinatie (MPC) te Zaandam. Het doel: de medewerkers samenbrengen. 

Meer weten?
Bedrijfsuitje Koninklijke Marine P&O

Teambuildingsdag P&O

Voor de afdeling P&O van de Koninklijke Marine mocht de Teambuildingsdag dit jaar even anders zijn! Met de Garnalenkotter naar Texel, een heerlijke barbecue bij aankomst. Vervolgens ‘s middags strijden in teams bij de diverse spannende spelprogramma’s!

Meer weten?
Jubileumfeest

Jubileum Hobré Instruments

Voor het 40-jarig jubileum van Hobré Instruments organiseerden wij op de unieke locatie van het Zuiderzeemusuem een geslaagde Teambuildingsdag met diverse keuzeactiviteiten, waaronder de Escape en suppen door de grachten van Enkhuizen!

Meer weten?
Festival

Culinair Festival NWZG

Een culinair festival, dat was de wens van Noordwest Ziekenhuisgroep, die hun 500 medewerkers wilde verrassen. We hadden een prachtig buiten plan en toen werd er regen voorspeld… dan wijken we uit naar binnen: ”Wij herkenden de parkeergarage niet meer terug”!

Meer weten?
Jubileumfeest organiseren

BtB event Pirelli

Bij het prachtige Fort Spijkerboor in de Beemster organiseerden wij voor Pirelli autobanden een BtB event in de vorm van een Teambuildingsdag. De pitchdames wachtten de medewerkers en relaties op en vergezelden de mannen tijdens de stoere spellen. 

Meer weten?
Bedrijfsfestival

Foodtruckfestival Rabobank

Voor de Rabobank organiseerden wij een Foodtruckfestival als onderdeel van hun jaarlijkse bijeenkomst. Deze stond in het teken van een nieuw verhaal, een nieuw merk, welke zij graag op een inspirerende en laagdrempelige manier wilden delen met de medewerkers.

Meer weten?
Openingsfeest organiseren

Openingsfeest Prommenz

In mei mochten wij een openingsfeest organiseren op de eigen locatie van dit jonge, energieke Ingenieursbureau. Ze waren al een paar maanden verhuisd, maar nu wilden ze graag ook iedereen de gelegenheid geven het nieuwe kantoor te bekijken. 

Meer weten?
teambuilding

Teambuildingsdag Mariniers

Een Teambuildingsdag werd door ons verzorgd op de unieke locatie ‘Fort Spijkerboor’ in de Beemster, met diverse stoere keuzeactiviteiten, volledig verzorgde catering én als afsluiting een feestavond voor het team van Korps Mariniers – Marine Training Command.

Meer weten?
personeelsfeest fort westoever

Vitaliteitsmarkt Rabobank

De wens van de Rabobank was om een dag te organiseren voor hun medewerkers, waarin zij meer bewust werden gemaakt van de voordelen van een vitaler leven. De prachtige vrij liggende locatie Fort Westoever in Den Helder werd gekozen om deze dag te organiseren.

Meer weten?

Summergames!

“Organiseer een Teambuildingsdag voor alle 400 medewerkers van het Ministerie van Financiën”, luidde de opdracht. Omdat het midden in de zomer plaatsvond en wij het event in een zomers jasje wilden steken, werd deze dag omgedoopt tot ‘Summergames!’.

Meer weten?
personeelsfeest

Personeelsfeest Lightweight

Een personeelsfeest organiseren op een spraakmakende locatie in Den Helder in festivalstijl. Dat waren de wensen van onze klant Lightweight Containers BV. Al snel kwamen we uit op één van onze samenwerkingspartners: Fort Westoever.

Meer weten?

Groene opening en jubileum

Een gloednieuw kantoor, een 10-jarig jubileum en daarnaast nieuwe huisstijl. Een betere reden kunnen wij niet bedenken om een feest te organiseren. Zo dacht Smit Groenadvies er ook over! Een belangrijk thema dat naar voren moest komen: duurzaamheid.

Meer weten?
Jubileumfeest_Tas Transport

Jubileumfeest Tas Transport

Het grote nationale en internationale transportbedrijf Tas Transport bestond in 2019 50 jaar. Dat moest gevierd worden! Een goed jubileumfeest voor 500 personen op eigen locatie, om alle medewerkers en relaties in het zonnetje te zetten en met elkaar te genieten.

Meer weten?
foodtruck

NIEUW: Het Kinderfestival

Heb je er wel eens over nagedacht om ook de kinderen en partners van jouw medewerkers te betrekken in een bedrijfsevenement? Laat de kinderen en partners van jouw medewerkers op een speelse manier kennismaken met het bedrijf.

Meer weten?
Sinterklaasfeest_VKA_sint

Sinterklaasviering VKA

Het jaarlijkse sinterklaasfeest voor alle kinderen van de medewerkers van Verdonck, Klooster & Associates (VKA) is altijd een groot feest voor jong en oud. Ook dit jaar werden wij ingeschakeld om deze feestelijke dag te organiseren op het kantoor van VKA.

Meer weten?
Kerstmarkt_KDV_markt

Kerst Koninklijke de Vries

Het was voor hen de eerste keer dat ze een kerstmarkt organiseerden in plaats van het geven van een kerstcadeau aan iedereen. Koninklijke de Vries Scheepsbouw wilden eens wat anders, wat ‘out of the box’ en kwamen zo bij ons terecht.

Meer weten?
Foodtruckfestival

Mini Food Festival Oogcentrum

Voor Oogcentrum Noord-Holland organiseerden wij op een mooie zomerdag een personeelsfeest in de vorm van een festival op het bedrijf! De parkeerplaats toverden wij om tot Foodplein, wij verzorgden de styling van het evenement, overheerlijke catering en goede muziek!

Meer weten?
Personeelsfeest

Personeelsfeest Rabobank

Op een mooie zomerse dag organiseerden wij een culinair bedrijfsfestival voor de personeelsvereniging van de Rabobank. Deze keer op een externe en unieke locatie: in en rond het Openluchttheater bij het prachtige natuurgebied De Helderse Vallei in Den Helder. 

Meer weten?
Festival op het bedrijf

Foodtruckfestival Viertaal

Op een leuke, ontspannen manier het schooljaar afsluiten met een Foodtruckfestival op hun eigen locatie. Voor de medewerkers van het Viertaal College stond deze middag in het teken van zon, ontspanning, lekker eten, muziek en vooral gezelligheid!

Meer weten?
NWZG_personeelsdag

Personeelsfeest NWZG

Een fusie tussen twee ziekenhuizen: Alkmaar en Den Helder was de aanleiding van het personeelsfeest voor de Noordwest Ziekenhuisgroep, afdeling Orthopedie. Omdat de afdelingen elkaar nog niet goed kenden, werd het tijd voor wat connectie!

Meer weten?

EEN GREEP UIT ONZE REFERENTIES

Trots dat wij onder andere voor deze klanten al mooie evenementen hebben mogen organiseren!

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

 • “Donderdag 20 juni is de personeelsvereniging van de gemeente Schagen met circa 60 collega’s op bezoek geweest bij Fort Westoever. Hier had Helder Events voor ons een erg leuk programma bedacht en georganiseerd voor de personeelsdag van de personeelsvereniging van Gemeente Schagen.

  Iedereen heeft erg genoten van de activiteiten en de goede plezierige organisatie en begeleiding door Helder Events. Daarbij is Fort Westoever echt een onontdekt pareltje in Den Helder dat zeer de moeite waard is!”

  Anton Munniks
  Bestuurslid personeelsvereniging gemeente Schagen
 • Al meerdere malen ons jaarlijks uitje en afsluiting van het jaar gevierd onder leiding van Helder Events. Originele activiteiten met voor ieder wat wils (actief, minder actief, creatief, ondernemend). Niks moet veel mag! Ook dit jaar zal ons jaarlijks uitje weer georganiseerd worden door Helder Events. We kijken er allemaal ontzettend naar uit!

  Sarah Zoetelief
  Afdeling P&O Koninklijke Marine
 • Met plezier kijk ik terug naar de samenwerking met Debby en het team van Helder Events bij de organisatie van onze jaarlijkse Woontijdag. Het event is een groot succes geworden, waarover ik veel positieve reacties heb ontvangen van de deelnemers.
  De kracht van Helder Events zit ‘m in professionaliteit, flexibiliteit, creativiteit en enthousiasme. Kortom een samenwerking waarvan ik energie heb gekregen.

  Jan van Andel
  Directeur Stichting Woontij
 • Ik wil Debby en haar team complimenteren op de wijze waarop zij invulling heeft gegeven om ons “bedrijven netwerk event” in Schagen tot een succes te maken. De aankleding, catering en geluid werden volledig en professioneel verzorgd door Helder Events. Ook vanuit onze gasten kregen wij de nodige complimenten over de wijze waarop het event was georganiseerd.
  Team van Helder Events, nogmaals bedankt!

  René de Visser
  Rabobank Kop van Noord-Holland
 • Wat was het een geslaagd jubileumfeest bij Heeren van Sonoy in Alkmaar! Het team van Helder Events heeft er alles aan gedaan om ons een onvergetelijke avond te bezorgen. Van het eerste creatieve idee tot de uitvoering; het was allemaal tot in de puntjes verzorgd. Natuurlijk gaan er zaken anders op de avond zelf, maar dit hebben ze gelijk actief opgepakt. Wij kunnen iedereen aanraden om zijn feest of evenement via Helder Events te regelen!

  Nienke Oudkerk
  Omnyacc accountants & adviseurs
 • Bij deze willen we jullie hartelijk bedanken voor de fantastische organisatie van ons teamuitje. Door de organisatie uit handen te geven aan jullie konden wij ontspannen meegenieten van het uitje. Alles verliep soepel, de locatie was prachtig, de dj was goed gekozen, en het belangrijkste; alle collega’s hebben zich ontzettend vermaakt. Er is nog lang nagepraat over dit feest! Bedankt!

  Nelleke Christiaanse
  CFH Care for Hair
 • Ik wilde graag voor het personeel een Kerstmarkt organiseren. Maar, waar begin je? Ik heb contact gezocht met Helderevents en met resultaat!
  De Kerstmarkt was zeer geslaagd en we hebben vele complimenten mogen ontvangen van het personeel.

  Debby heeft oog voor detail en uiteindelijk heeft ze het bedrijfsrestaurant kunnen omtoveren tot een geweldige Kerstmarkt met ontzettend veel sfeer en een leuk aanbod dat bij ons past. Een aanrader!

  Sibel de Quelerij
  Uitgeverij Thieme Meulenhoff
 • 25 juni met de afdeling Syngenta R&D Flowers leuke spellen gespeeld in het kader van ons jaarlijkse afdelingszomerevent. Dit keer in het Zuiderzeemuseum Enkhuizen: Herken de Mol, Escape en Monopoly. Gewapend met een tablet moesten de teams opdrachten uitvoeren en raadsels oplossen in het buitenmuseum. Het was weer erg leuk! De dames (waar waren de heren) van Helder Events doen goed hun best om steeds weer iets nieuws/leuks te verzinnen. Vooral zo doorgaan, wij zijn heel benieuwd wat er voor volgend jaar in de planning staat?! #fun #(te)veelzon #stappenteller #slimmecollegaas #leuketeams.

  Erna Arzbach
  Syngenta R&D Flowers
 • Vanaf het moment dat we van de mogelijkheid van de kerstmarkt hoorde, waren we gelijk enthousiast! We zijn erg goed voorgelicht over de mogelijkheden van de kraampjes en het programma. Met dank aan Debby en haar team hebben al onze 200 medewerkers een kerstpakket naar wens kunnen shoppen! Volgens jaar zeker weer. 

  Delia Houdijk
  Betty Blocks
 • “Wij hebben echt een topdag gehad! Het spel was super en alles was goed geregeld. En wat deed de instructeur het ontzettend leuk. Wij zijn enthousiast! Dank jullie wel. Ook onze teamleden waren erg enthousiast”

  Anouck Auee
  Consultent wijkteam Schagen
 • “De eerste kerstmarkt in onze geschiedenis was erg geslaagd! Het kerstpakket ‘nieuwe stijl’ is erg goed ontvangen, de borrel was heel gezellig en logistiek verliep het goed door de groep in te delen in shifts. Een goede opzet voor onderling netwerken en het familiegevoel. Door de organisatie en online registratie uit handen te geven aan Helder Events, liep alles op rolletjes!”

  Marloes van Klaveren
  Enza Zaden
 • Koninklijke De Vries Scheepsbouw kijkt terug op een top-evenement. Helder Events heeft alles supergoed geregeld. Er stond een sfeervolle kerstmarkt met blije standhouders, die precies wisten waar ze aan toe waren, mooie kramen en catering. Helder heeft ons ontzorgd. Waar we vooral over te spreken wijn is de communicatie met Helder Events. Deze was prettig, duidelijk en transparant. Een prettige partij die alles goed onder controle heeft, van begin tot einde.

  Corien Copini
  Koninklijke De Vries Scheepsbouw
 • Ook dit jaar heeft Helder Events weer gezorgd voor een leuk en ondernemend maar vooral een gezellig P&O uitje. Helder Events levert maatwerk en proberen met alle wensen rekening te houden. Zelfs op de dag zelf kunnen ze anticiperen op eventuele veranderingen. Voor een combinatie van teambuilding en gezelligheid ben je bij Helder Events zeker aan het goede adres. Professionele en enthousiaste begeleiding en een vast aanspreekpunt. Ze genieten volop mee en doen er alles aan om iedereen een leuke dag te bezorgen. Ook dit jaar was het weer een geslaagde dag mede mogelijk gemaakt door Helder Events. Op naar het volgende uitje! 

  Sarah Zoetelief
  Koninklijke Marine P&O
 • We kijken terug met veel plezier op ons medewerkers-event in de Kampanje. Met meer dan 700 collega’s die eerst in de prachtig versierde Stadshal met elkaar aten. Aansluitend ging iedereen voor een plenair programma naar de grote zaal. Na goed een uur verspreidde men zich over vier workshops waar niet alles de koffie en thee maar ook de sprekers al klaar stonden. En als klap op de vuurpijl een geweldige afsluiting in de Stadshal met een lasershow. Het was een uitdagend programma maar de locatie was top en alles verliep op rolletjes dankzij de organisatie en leuke ideeën van Helder Events. 

  Fenneke Krafft
  Rabobank
 • Ja, wij bevelen Helder Events aan! Rabobank Kop van Noord-Holland heeft nu al twee geslaagde foodtruck festivals laten organiseren door Helder Events. De meiden weten een casco bedrijfspand om te toveren tot een waar festival terrein, waarmee de verwachting van onze gasten overtroffen worden. Op naar een derde editie! Bedankt! 

  Rabobank Kop van Noord-Holland
 • Prachtig feest! Geweldig dat wij op deze manier onze vrijwilligers konden bedanken. Alleen maar blije gezichten gezien. Top organisatie Helder Events! Bedankt voor de geweldige avond.

  Martijn van Dijken
  Noord West Ziekenhuisgroep
 • In samenwerking met Helder Events een fantastische sport en speldag georganiseerd om de twee fusie organisaties op een ludieke manier dichter bij elkaar te brengen. Veel plezier gehad met elkaar en ook geslaagd in de opzet. Helder Events, bedankt voor jullie inzet, enthousiasme, flexibiliteit en vakkennis. We zullen in de toekomst zeker nog gebruik maken van jullie diensten.

  Leo Groenendaal
  Mennistenerf Pennemes Combinatie
 • Helder Events heeft in januari-2020 het openingsfeest van ons nieuwe kantoor voor ons georganiseerd. De begeleiding was goed, aan alle aspecten was gedacht. De aankleding, catering en organisatie waren professioneel en verzorgd. Zeker een partij die wij aanraden!

  Ellen van Duin
  Smit Groenadvies

Meer weten?

Een evenement organiseren kost tijd, zeker wanneer jij dit naast je huidige werkzaamheden moet doen. Wij helpen je graag met het ontwikkelen van een concept, het ontzorgen op de dag zelf waardoor wij samen een geweldige dag neerzetten!

Contact