Klanten beoordelen ons met een 4,8/5 4,8/5

Kerstmarkt voor Rabobank

Een kerstfeest organiseren voor je medewerkers is een behoorlijke opgave, net als het bedenken van een kerstpakket waar iedereen tevreden mee is. Daarom bedacht Helder Events voor de Rabobank een creatieve versie van het kerstfeest: een kerstmarkt op locatie zodat het een verrassende kerstbijeenkomst werd voor iedereen. Deze kerstmarkt kan zowel binnen als buiten plaatsvinden en is natuurlijk aan te vullen met cateringmogelijkheden.

De kerstmarkt

Bij binnenkomst kreeg iedereen een kerstshopper uitgedeeld en een zakje met dukaten. Vervolgens konden de personeelsleden hun dukaten uitgeven op de markt met producten van lokale leveranciers! De kerstmarkt bood voor ieder wat wils. Er konden producten worden gekocht als delicatessen, wijnen, bierpakketjes. Maar ook sieraden, tassen, klusapparaten, cadeaubonnen of een doe-activiteit. Voor alle niet besteedde munten stond een goede doelenpot klaar!

 

 

 

 

 

 

 

 

Het entertainment

Het Rabobank kerstkoor verzorgde de muzikale begeleiding tijdens de kerstmarkt. Dit samengestelde koor komt 1 keer per jaar, vlak voor kerst samen om te repeteren en maken er ieder jaar weer een groot feest van. Helder Events verzorgde de kerstaankleding van deze bijzondere avond die werd gehouden in de Stadshal van Theater de Kampanje. De zaal was versierd met veel kerstcadeaus en groene versierde bomen. Tussen de decoratie door hebben wij leuke tafels neergezet ter decoratie voor het diner. 

 

"Vergeet het standaard kerstpakket en laat je medewerkers zelf hun kerstpakket samenstellen tijdens een unieke kerstmarkt met lokale leveranciers"

Sfeervol shoppen

Het succes van de kerstmarkt is echt te danken aan dat iedereen iets uitkiest wat hij/zij zelf leuk vindt. Het is altijd goed, er zit altijd wat voor iemand tussen! Tussendoor kom je je collega’s tegen, je opent je tas en laat zien wat je hebt gekocht. Mensen zijn enthousiast, geven elkaar energie en inspiratie! Tijdens de borrel/diner wordt er heerlijk bijgekletst en vervolgens gaan de mensen met hun shopper vol leuks met een geslaagd gevoel weer naar huis om daar te genieten van de kerstvakantie. 

Informatie ontvangen?

Wil je graag een bedrijfsevenement organiseren en ben je op zoek naar meer inspiratie?
Wij denken graag met je mee voor een spectaculair evenement op maat!