Klanten beoordelen ons met een 4,8/5 4,8/5

Blogs

Altijd al een keer op de achtergrond willen meekijken bij een Evenementenbureau? Dat kan nu!

In onderstaande blogs delen wij met jou alle ins en outs over het werken bij Helder Events als eventmanager, het zijn van een ondernemer, een dag van een planner, de organisatie van een evenement, nieuwe ontwikkelingen, kennis en inzichten en leerprocessen. 

Bianca Sluijs

Blog: Beleef de dag van een Eventmanager

Onvoorspelbaarheid, flexibiliteit, creativiteit en diversiteit zijn de eerste woorden die door mijn hoofd gaan als ik nadenk over hoe een gemiddelde dag van mij, als Eventmanager, eruit ziet. Hoe zorg je ervoor dat je deze aspecten de baas blijft en je niet gek laat maken? Ik start mijn dag op kantoor met het bijkletsen met mijn collega’s. Ik vind het fijn om te weten wat er in mijn collega’s omgaat.

Meer lezen
Rabobank personeelsfeest 2014

Blog: Ideeën voor jouw bedrijfsevenement

Het is zover het bedrijfsevenement van dit jaar moet weer georganiseerd worden. Hoe pak je dit aan?! Waar kan je dit jaar mee verrassen? Hoe hou je het leuk en interessant voor alle medewerkers? Vragen die je wel eens een punthoofd kunnen bezorgen. En daarom geven wij een aantal ideeën die je op weg kunnen helpen!

Meer lezen
Helder Events

Blog: Events en COVID-19

Er is al veel over geschreven en van gevonden: COVID-19. En de belangrijkste conclusie voor ons is: we moeten er mee dealen, dus make the best out of it! Hoe kunnen wij met onze bedrijfsevenementen klanten helpen om ervoor te zorgen dat die motor weer soepel gaat draaien, na deze intense periode van afstand

Meer lezen

Blog: Je eerste medewerker aannemen

Onlangs vierden we het 5-jarig jubileum van mijn eerste medewerker. En merk ik dat er veel leuke herinneringen naar boven komen. Zo sta ik bijvoorbeeld even stil bij wat we de afgelopen 5 jaar samen hebben opgebouwd en meegemaakt. Maar hoe ging dat precies? Mijn eerste medewerker aannemen in mijn eigen bedrijf?

Meer lezen
Marit Boekel

Blog: Een dag in het leven van een planner

Laat ik met de deur in huis vallen, mijn officiële functie is Planning en Officemedewerker maar ik vervul zoveel meer rollen dan dat! De ene dag neem je sollicitaties af met potentiële medewerkers, dan sta je bier te tappen op een personeelsfeest en weer een andere dag ben je de materialen aan het repareren en inventariseren.

Meer lezen
Debby de Jong

Blog: ondernemer vs moeder tijdens corona

Met uitzicht op de wasmachine en een vol wasrek, schrijf ik hier mijn eerste blog. Niemand zal deze omgeving inmiddels verbazen nu we allemaal druk bezig zijn met thuiswerken. Hoe doe ik dat? Een kijkje in het leven van een ondernemer met een eigen evenementenbureau in coronatijd, 3 kids en een man.

Meer lezen