Klanten beoordelen ons met een 4,8/5 4,8/5

Kerstmarkt GGD Hollands Noorden

Een kerstmarkt organiseren voor alle medewerkers van GGD Hollands Noorden, onze contactpersoon had deze mooie uitdaging op haar bordje gekregen om dit naast haar dagelijkse werkzaamheden te regelen. Poeh… een kerstmarkt organiseren met alles erop en eraan voor ruim 650 medewerkers! Waar begin je dan? Dan neem je contact op met Helder Events. We hadden meteen een klik en hebben een afspraak gemaakt bij de GGD op locatie om de wensen in kaart te brengen en de locatie te bekijken.

Traditioneel met een verrassende twist

De GGD wilde graag een ‘traditionele’ kerstmarkt met een winterse sfeer, maar niet te standaard. We plaatsten een grote tent tegen het bedrijfsrestaurant, waarin de kerstmarkt plaatsvond. Een sfeervolle markt, met steigerhouten kramen versierd met guirlandes, gezellige lampjes en kerstdecoratie. Op de markt liep een troubadour rond en bracht prachtige akoestisch liederen ten gehore. In het bedrijfsrestaurant zorgde de DJ ervoor dat de voetjes van de vloer gingen en de medewerkers konden genieten van een heerlijk hapje en drankje. Ook aan een echte Hollandse gewoonte was gedacht ‘een overheerlijk bakkie koffie’ geserveerd vanuit de baristobakfiets!

 

 

 

 

 

 

 

 

Duurzaamheid en MVO

Gezondheid van de medewerkers staat hoog op de agenda binnen de GGD, belangrijk dus dat dit terugkwam in het concept voor de kerstmarkt. We hebben dit gedaan door zoveel mogelijk gebruik te maken van Biologische producten, vegetarische opties te bieden in de catering en Biologisch afbreekbaar servies te gebruiken.

In het kader van MVO vond de klant het belangrijk om een lokaal goed doel te presenteren op de kerstmarkt. Medewerkers konden hun munten dan ook doneren aan het goede doel. Daarnaast wilden ze in ieder geval één lokale leverancier op de kerstmarkt een plekje aanbieden die geheel in het teken staat van duurzaamheid en milieubewustzijn, namelijk: Hortus Alkmaar.

"We willen graag laten weten dat we HEEL TEVREDEN zijn over het resultaat, het was een geslaagd feest en we hebben al zoveel positieve reactie ontvangen van medewerkers!"

Afwezigen en doneren van het kerstpakket

De opkomst van kerstmarkt was behoorlijk hoog, hoger dan verwacht. Desondanks waren er een aantal medewerkers die niet aanwezig konden zijn. Ook voor deze medewerkers wilde de GGD een mooi pakket aanbieden. Aangezien de GGD veel waarde hecht aan MVO is er gekozen voor een Biologisch pakket. De medewerkers konden dit pakket online bestellen. Tevens boden wij deze medewerkers ook de mogelijkheid om het pakket te schenken aan een bekende, wat uiteraard mooi past bij de kerstgedachte!

Informatie ontvangen?

Wil je graag een bedrijfsevenement organiseren en ben je op zoek naar meer inspiratie?
Wij denken graag met je mee voor een spectaculair evenement op maat!