Klanten beoordelen ons met een 4,8/5 4,8/5

Teambuildingsdag Korps Mariniers

Een teambuildingsdag op de unieke en verborgen locatie van ‘Fort Spijkerboor’ in het prachtige landschap van de Beemster. Hier werd het team van Korps Mariniers – Marine Training Command ontvangen door Helder Events. Onze instructeurs stonden vol enthousiasme klaar met een heerlijk kopje koffie, thee en natuurlijk wat lekkers erbij. Kortom, een ontspannen begin van de dag die in het teken stond van teambuilding, saamhorigheid en vooral een hele hoop plezier!

Unieke locatie

Het Fort bij Spijkerboor ligt in de zuidwesthoek van de Beemster. Dit historische erfgoed is een bijzonder, ruim 100 jaar oud monument. Deze unieke locatie heeft een stoer karakter en biedt uiteenlopende mogelijkheden voor onze teambuildingsactiviteiten. Een perfecte locatie, welke volledig ter beschikking werd gesteld voor deze, voornamelijk, mannelijke medewerkers van het Marine Training Command.

 

 

 

 

 

 

 

 

Keuzeactiviteiten

Voorafgaand aan de teambuildingsdag konden de medewerkers zich inschrijven voor één van de verschillende teambuildingsactiviteiten. Hierdoor wist iedereen al een beetje wat ze konden verwachten en hadden ze zelf de keuze voor de invulling van de teambuildingsdag. Een deel koos voor het spelprogramma Fort Boyard, een spel speciaal ontwikkeld om het fort te ontdekken. Andere kozen voor een ontspannen bierproeverij in één van de kelders van het fort, verzorgd door de Helderse Jongens. Als derde activiteit werd het water opgezocht, een heuse kanopolo op het Noordhollands kanaal!

“Fort Boyard, een spel speciaal ontwikkeld voor deze unieke locatie”

Tijd voor een feestje!

Na de activiteiten stond er een heerlijk verzorgde lunch bij het Fort klaar. Even een moment voor de medewerkers om achterover te leunen en bij te kletsen met elkaar. Om de middag feestelijk af te sluiten werd er in het fort een feestzaal gecreëerd. Hier stond ons presentatieduo klaar met onze 80’s en 90’s spelshow. De sfeer zat er snel in en iedereen deed fanatiek mee. Meezingen met nummertjes uit de 80’s en 90’s en verschillende opdrachten in het teken van de hits en tunes uit die tijd. Wie kent zijn klassiekers?! Dit alles natuurlijk onder het genot van een koud drankje!

Informatie ontvangen?

Wil je graag een bedrijfsevenement organiseren en ben je op zoek naar meer inspiratie?
Wij denken graag met je mee voor een spectaculair evenement op maat!