Klanten beoordelen ons met een 4,8/5 4,8/5

Teambuildingdag – BtB Event Pirelli

Door middel van het organiseren van een teambuildingsdag, wilde onze klant Pirelli graag de beste salesmedewerkers van één van hun vaste distributeurs (KwikFit) belonen. Iets wat ze ieder jaar doen en waar ze erg veel waarde aan hechten. Normaal gesproken heeft Pirelli alleen contact met het hoofdkantoor van KwikFit en door dit jaarlijkse BtB event, spreken ze de salesmedewerkers direct, wat zeer goed wordt ontvangen door de medewerkers en wat werkt, te zien aan de verkoopcijfers.

Stoere locatie voor een teambuildingsdag

De doelgroep bestond uit gezonde, fysiek sterke mannen, die strijd en competitie niet uit de weg gaan. Met deze gegevens gingen wij op zoek naar een geschikte maar bovenal ook stoere locatie voor deze teambuildingsdag en vonden we deze in Fort Spijkerboor in de Beemster! Dit is het grootste en nog authentieke Fort van de Stelling van Amsterdam. Het imposante fort is omsloten door een fortgracht en ligt, aan het einde van een idyllisch slingerend landweggetje, verscholen in lommerrijk groen. Een uitstekend decor voor dit evenement! We hadden het fort die dag exclusief voor deze groep tot onze beschikking.

 

 

 

 

 

 

 

 

Mini-festival stijl

Op de binnenplaats voor het historische fort stond een grote tent, deze hadden we vooral als backup voor slecht weer. Gelukkig hadden we prachtig weer, dus de aanwezigen konden op het gras plaatsnemen aan één van de picknickbanken, op de strobalen, rondom de vuurkorven, of aan de oliedrums (die als statafels dienden). Door deze inrichting, ademde het fort een stoere, ongedwongen festival sfeer. Pirelli zorgde zelf ook voor wat aankleding. Voornamelijk reclame materiaal, een imposante sportwagen bij de entree en uiteraard een aantal ‘Pitspoezen’ om de mannen hartelijk welkom te heten voor deze teambuildingsdag. 

"Het mag de mannen aan niets ontbreken! Goed, maar vooral veel eten, stoere activiteiten en zelfs aan de Pitspoezen is gedacht. Zij en wij hebben genoten!"

Teambuilding activiteiten

Na een ontspannen ontvangst werd het tijd om in beweging te komen tijdens de teambuilding activiteiten en in teams de strijd met elkaar aan te gaan! We hadden gekozen voor een aantal stoere en fysiek wat zwaardere activiteiten, gezien de doelgroep en passend bij de locatie. Aan bod kwamen onder andere spellen als spijkerslaan, roll the barrel, vuurmaken, katapult bouwen en schiet expeditie.

Na deze inspanning, konden de mannen zich laten verwennen met een drankje en een heerlijk stuk(ken) vlees van de grote ofyr BBQ. Knisperend vuurtje op de achtergrond, ondergaande zon en uitzicht over de uitgestrekte weilanden van de Beemster… wat wil je nog meer als beloning?!

Informatie ontvangen?

Wil je graag een bedrijfsevenement organiseren en ben je op zoek naar meer inspiratie?
Wij denken graag met je mee voor een spectaculair evenement op maat!