Klanten beoordelen ons met een 4,8/5 4,8/5

Teambuildingsdag Texel Koninklijke Marine P&O

Voor het jaarlijkse bedrijfsuitje van de afdeling P&O van de Koninklijke Marine mochten wij een teambuildingsdag organiseren, wat dit jaar net even anders mocht zijn dan voorgaande jaren. Texel werd gekozen als decor van deze dag!

De overtocht met een Garnalenkotter

Met het zonnetje nog achter wat sluierbewolking, verzamelden alle medewerkers van de afdeling P&O Koninklijke Marine zich bij de haven van Den Helder voor de teambuildingsdag. Dat ze schepen bij de Marine wel gewend zijn mag duidelijk zijn. Maar juist vandaag werd er wel met een heel bijzonder vervoersmiddel de overtocht naar Texel gemaakt, namelijk met een Garnalenkotter! Aan boord werden de netten uitgegooid en een echte Texelse visser gaf uitleg over de vangst, volgde er een korte garnalen ‘pel’ cursus én er kon natuurlijk geproefd worden van de vers gevangen garnalen. Iedereen kreeg de kans zich even een echte visserman of -vrouw te voelen!

 

 

 

 

 

 

 

 

De teambuildingsactiviteiten

Na hun aankomst in Oudeschild stond er een heerlijke barbecuelunch klaar en kon er lekker genoten worden van een hapje en een drankje. Na deze ontspannen start werd er s ‘middags volop gestreden tijdens de diverse keuzeactiviteiten. Voorafgaand aan de teambuildingsdag konden alle medewerkers zich inschrijven voor een activiteit naar keuze. Sommigen kozen voor de op maat gemaakte iPad game ‘Herken de Mol!‘. Andere medewerkers gingen de strijd aan tijdens de Solex rally rondom Oudeschild. En weer anderen namen deel aan het spannende Beach Challenge programma! Voor ieder wat wils. Als afsluiting kon natuurlijk een welverdiende borrel niet ontbreken!

Alle medewerkers werden door middel van een touringcar en veerdienst De TESO weer vervoerd naar het vaste land. Iedereen vond het een zeer geslaagde teambuildingsdag!

"Originele activiteiten met voor ieder wat wils. Niks moet veel mag!"

Mooie woorden van onze klant

Ook dit jaar heeft Helder Events weer gezorgd voor een leuk en ondernemend maar vooral een gezellig bedrijfsuitje voor de afdeling P&O, iedereen heeft genoten. 

Helder Events levert uitsluitend maatwerk. Ze bieden voor teambuildingsdagen verschillende activiteiten aan: voor ieder wat wils. Zij houden rekening met budgetten en proberen zo goed mogelijk met alle wensen rekening te houden. Zelfs op de dag zelf kunnen ze anticiperen op eventuele veranderingen; het weer, aantallen die wisselen voor activiteiten of overige zaken die niet goed doorgegeven zijn. Voor een combinatie van teambuilding en gezelligheid ben je bij Helder Events zeker aan het goede adres. Professionele en enthousiaste begeleiding en een vast aanspreekpunt. Je merkt dat de medewerkers van Helder Events ook genieten van deze dag en het lijkt wel of ze in positieve zin vergeten ook aan het werk te zijn. Ook dit jaar was het weer een zeer geslaagde dag mede mogelijk gemaakt door Helder Events. Op naar het volgende uitje!

– Sarah Zoetelief, P&O Koninklijke Marine

Informatie ontvangen?

Wil je graag een bedrijfsevenement organiseren en ben je op zoek naar meer inspiratie?
Wij denken graag met je mee voor een spectaculair evenement op maat!