Klanten beoordelen ons met een 4,8/5 4,8/5

Sinterklaarviering Verdonck, Klooster & Associates

Het jaarlijkse sinterklaasfeest voor alle kinderen van de medewerkers van Verdonck, Klooster & Associates (VKA) is altijd een groot feest voor jong en oud. Ook dit jaar werden wij ingeschakeld om deze feestelijke dag te organiseren op het kantoor van VKA in Zoetermeer. Uiteraard met strooigoed, cadeautjes, verschillende leuke activiteiten begeleid door onze pieten en natuurlijk hoog bezoek van de Sint zelf.

Het programma voor de kinderen tijdens de sinterklaasviering

Bij binnenkomst kregen alle kinderen een sticker opgeplakt met hun eigen naam door onze Hoofdpiet. Een spannend moment, maar zodra de kinderen de activiteitenruimte betraden verdween alle spanning. Eén uur lang konden de kinderen zich uitleven bij de verschillende activiteiten voor verschillende leeftijden, bij elke activiteit stond een Piet van Helder Events.

Na al deze gezellige activiteiten werd het tijd om Sinterklaas te verwelkomen onder luid gezang De kinderen werden één voor één bij Sinterklaas geroepen. Een zak vol cadeautjes aan het einde van het bezoek kon natuurlijk niet ontbreken. We zagen alleen maar stralende gezichtjes!

 

 

 

 

 

 

 

 

De pieten

Wij verzorgden 4 professionele pieten die de verschillende activiteiten begeleidden. Zo waren Danspiet, Gympiet, Tattoopiet én Lekkerbek-piet aanwezig. Daarnaast was Hoofdpiet aanwezig om alles te coördineren.

Tevens zorgden wij voor aankleding van het kantoor in Sinterklaas thema, om de locatie helemaal feestelijk te maken! Onze pieten komen natuurlijk uit het Pietenhuis en weten de kinderen alles te vertellen over de voorbereidingen voor pakjesavond.

"Het was een heerlijk sinterklaasfeest voor jong én oud!"

De activiteiten

De kinderen konden aan verschillende activiteiten deelnemen, geschikt voor verschillende leeftijden.

  • Wie kan de kinderen beter de coole ‘Pietenmoves’ leren dan Danspiet zelf?! Er werd wat afgedanst op de meest recente sinterklaasliedjes!
  • Gympiet had een leuk ‘Pietenparcours’ uitgezet, zodat de kinderen tegen hem konden strijden!
  • Onze Tattoopiet versierde de kinderen (en ook de ouders) met mooie glitter tattoos.
  • Lekkerbek-Piet houdt van alles wat zoet is. En hielp alle kinderen om cakejes en koekjes te versieren. Maar het was oppassen geblazen want je cakeje kon zomaar verdwenen zijn.

Verder konden de kinderen een Pietenmuts knutselen en geschminkt op de foto met Fotopiet.

Een geslaagde Sinterklaasviering!

Informatie ontvangen?

Wil je graag een bedrijfsevenement organiseren en ben je op zoek naar meer inspiratie?
Wij denken graag met je mee voor een spectaculair evenement op maat!