Klanten beoordelen ons met een 4,8/5 4,8/5

Personeelsfeest Lightweight Festival

Onze vaste klant Lightweight Containers BV was op zoek naar een personeelsfeest in festival stijl, bij een unieke en spraakmakende locatie in Den Helder. Al snel kwamen we uit op één van onze samenwerkingspartners: Fort Westoever. Dit authentieke fort is gebouwd in 1825 om het net aangelegde Noord-Hollands kanaal te verdedigen tegen aanvallen op de haven van Den Helder. In 1954 is het fort overgenomen door de Koninklijke Marine. Zij bouwden in het fort een noodstroom dieselcentrale. Hoe historisch en uniek wil je het hebben?!

Lightweight Festival

Er was gekozen voor een festival stijl personeelsfeest. Aangezien de klant graag een ongedwongen, feestelijke sfeer wilde creëren. Niets moest, alles mag, zolang er maar gefeest wordt! Het personeelsfeest moest in het teken staan van saamhorigheid, plezier en genieten. Zowel de medewerkers als partners van waren uitgenodigd. We creëerden verschillende zithoekjes met strobalen, vrolijk gekleurde kleedjes, picknickbanken en statafels. De verschillende ruimtes van het fort zijn al redelijk sfeervol ingericht. Door het aanbrengen van prikverlichting, lampionnen en veldbloemen, was de festival sfeer voor dit personeelsfeest al snel gezet.

 

 

 

 

 

 

 

 

Foodplein

In eerste instantie hadden we het idee om het personeelsfeest buiten op de grote wal langs het fort te laten plaatsvinden, in combinatie met een stretchtent. Vanwege het weer hebben we er uiteindelijk voor gekozen om het gehele evenement naar binnen te verplaatsen. Zo ook om binnen en deels buiten (op de binnenplaats) een festival foodpleintje te creëren. Zo konden we toch een stukje buiten betrekken bij het evenement. Vanuit de verschillende Foodkraampjes werden er een live BBQ aangeboden. 

"We wilden onze medewerkers graag onze blijk van waardering laten zien en in de watten leggen. Dat is heel goed gelukt, er wordt nog steeds over nagepraat!"

Het dak eraf tot in de kleine uurtjes!

Vanwege het gemengde publiek én omdat we iedereen de dansvloer op wilden krijgen, hadden we gekozen voor de combinatie van DJ en band, 8-PM Dé Coverband. Doordat we de band in het midden van de feestruimte hadden neergezet, werd het gevoel van een huiskamerconcert gecreëerd. Dit zorgde ervoor dat het optreden wat intiemer werd en de een na de ander een dansje waagde. Tussen de sets van de band door, zorgde onze DJ ervoor dat de sfeer er goed in bleef, uiteraard met de mogelijkheid om verzoeknummertjes aan te vragen.

Informatie ontvangen?

Wil je graag een bedrijfsevenement organiseren en ben je op zoek naar meer inspiratie?
Wij denken graag met je mee voor een spectaculair evenement op maat!