Klanten beoordelen ons met een 4,8/5 4,8/5

Vitaliteitsmarkt Rabobank

Waar gaan jouw ogen van stralen? Waar spring jij je bed voor uit? Vitale medewerkers bruisen van de energie en inspiratie. Dit is bevorderlijk voor de werksfeer, kwaliteit én productiviteit. Daarnaast is bewezen dat medewerkers die in een vitale organisatie samenwerken zich veel meer betrokken voelen. Daardoor lopen ze net even dat stapje harder, wat uiteindelijk tot betere prestaties leidt. Hoe mooi is het dat je dit als organisatie kunt stimuleren?! Dit is bijvoorbeeld een mooie eerste stap om een Vitaliteitsdag voor jouw medewerkers te organiseren. Lees hoe wij dit personeelsfeest voor Rabobank hebben georganiseerd:

De wens

De wens van de Rabobank; een personeelsfeest voor haar medewerkers, met de bedoeling dat zij bewuster worden gemaakt van de voordelen van een vitaler leven. Als locatie is de prachtige vrij liggende Fort Westoever te Den Helder gekozen om deze Vitaliteitsdag te organiseren. Deze Vitaliteitsdag startte met een heerlijke energizer, een fruit/groente smoothie, zodat iedereen vol energie aan de dag begon!

 

 

 

 

 

 

 

 

Origineel personeelsfeest

> Verschillende klanten van de Rabobank, die met hun vak aansluiten op het gebied van vitaliteit, kregen een plekje om de medewerkers hierover te informeren. Je moet daarbij denken aan voedingsadvies, loopbaan APK, gezond in balans (o.a. de stresstest), stoelmassage en voetreflexmassage.

> Over de hele dag werden er diverse workshops aangeboden gerelateerd aan vitaliteit. Zoals de workshop stretch & relaxation, workshop bootcamp en fun boxing.

> Binnen in de grote zaal van Fort Westoever werd de spreker Edith Bosch verwelkomd. Edith is meervoudig Olympisch medaillewinnaar en zelfstandig ondernemer. Met haar passie en haar levensverhaal inspireert ze mensen om bewuster te worden van vitaliteit!

"Vitale medewerkers bruisen van de energie en inspiratie!"

Lekker en verantwoord

Bij onze steigerhouten kramen konden medewerkers de hele dag door genieten van gezonde en verantwoorde hapjes en drankjes. Bijvoorbeeld van verse juices uit de juicebar en als afsluiting een heerlijke Biologische BBQ.

Het is een energieke en inspirerende personeelsdag geworden!

Informatie ontvangen?

Wil je graag een bedrijfsevenement organiseren en ben je op zoek naar meer inspiratie?
Wij denken graag met je mee voor een spectaculair evenement op maat!