Klanten beoordelen ons met een 4,8/5 4,8/5

Openingsfeest nieuw kantoor Prommenz

In mei mochten wij een openingsfeest organiseren op de eigen locatie van dit jonge, energieke ingenieursbureau. Ze waren al een paar maanden verhuisd, maar nu wilden ze graag ook iedereen de gelegenheid geven het nieuwe kantoor te bekijken. De wens was om dit in twee dagen te doen, zodat er één dag was voor familie en vrienden van de eigenaren en medewerkers en nog één dag voor de klanten en relaties. Kortom: een 2-daags openingsfeest op het eigen bedrijf. Hoe wij dat invulden?

Openingsfeest festival

Wij realiseerden als openingsfeest een sfeervol festivalterrein en plaatsten een toffe stretchtent in de kantoortuin van het pand. Heerlijk als een bedrijf een eigen ruime binnenplaats heeft. We maakten een leuke looproute, zodat iedereen van binnen naar buiten kon lopen. We kleedden het festivalterrein aan met toffe zit- en staplekken, een strobalenhoek, veel lampionnen, kleedjes, planten en kussens zodat alleen de foodtrucks nog maar aan hoefden te schuiven.

 

 

 

 

 

 

 

 

Hapjes en drankjes

Op de dag voor familie en vrienden waren er ook veel kinderen aanwezig. Er stond voor hen een springkussen, een limonadebar met lekkers en een ijscokar. Op zaterdag werd dit vervangen door onze ludieke candygirls die met diverse zoetigheden door het pand liepen, om alle aanwezigen te voorzien van wat lekkers. De supertof aangeklede foodtrucks maakten het plaatje compleet en verzorgden heerlijke broodjes beenham en pulled pork als snack! Het was heerlijk weer, waardoor de stretchtent ook als schaduwplek diende. Daarom is een stretchtent ook echt ideaal!

“Heerlijk dat wij twee dagen lang ontzorgd werden”

Reactie opdrachtgever

Het is best een opgave om naast je huidige werk nog zorg te dragen voor een openingsfeest van je nieuwe pand. De opdrachtgever was dan ook superblij dat wij dit voor hen konden realiseren. “Heerlijk dat wij twee dagen ontzorgd werden”. Een supermooi compliment, voor twee ontzettend leuke dagen die wij voor hen hebben mogen realiseren. Hopelijk groeien ze snel weer uit hun jasje!

Informatie ontvangen?

Wil je graag een bedrijfsevenement organiseren en ben je op zoek naar meer inspiratie?
Wij denken graag met je mee voor een spectaculair evenement op maat!