Klanten beoordelen ons met een 4,8/5 4,8/5
Klanten beoordelen ons met een 4,8/5 4,8/5

NIEUW concept - Het Kinderfestival!

Je ziet en hoort het overal: de foodtruck festivals zijn helemaal hot! Wat is er nou leuker dan je eigen foodtruck festival te organiseren voor jouw medewerkers bij jou op het bedrijf? Heb je er wel eens over nagedacht om ook de kinderen en partners van jouw medewerkers te betrekken in een bedrijfsevenement? Bijvoorbeeld met een heus Kinderfestival! Laat de kinderen en partners van jouw medewerkers op een speelse manier kennismaken met het bedrijf! Ga op ontdekkingsreis door het bedrijf. Met verschillende leuke interactieve activiteiten voor de kinderen. Natuurlijk kunnen ook entertainment en foodtrucks niet ontbreken voor die ongedwongen festival sfeer.

De locatie

Wij komen voorafgaand langs bij jullie op locatie om te kijken of een festival op jullie bedrijf mogelijk is. Denk bijvoorbeeld aan de bedrijfskantine, een loods of buiten op het terrein met overdekte tent! Wij creëren een sfeervol festivalterrein met activiteiten, een podium en een foodplein aangekleed met picknicksets, strobalen, prikverlichting, lampionnen, vlaggetjes, kussens en kleedjes in de kleuren van het bedrijf, zodat iedereen ontspannen kan genieten!

 

 

 

 

 

 

 

 

De activiteiten/ entertainment

Over het festivalterrein lopen verschillende groteske typetjes en stelten lopers (uitgedost in het thema van het bedrijf) die bij de kinderen en medewerkers een lach op het gezicht toveren. En tijdens het podium programma wordt er gelachen tijdens een op maat gemaakte show en wordt er gedanst en opgetreden.

Tijdens het evenement valt er van alles te beleven:

  • Ga op ontdekkingsreis door het bedrijf met de interactieve rondleiding
  • Tijdens de workshops in de werkplaats voelen de kinderen zich helemaal thuis
  • Laat je schminken
  • Bevind je in een andere wereld met verschillende VR-games! Een beleving voor jong en oud
  • Ontsnap uit de EscapeVan! (Op maat gemaakt voor jouw organisatie)
  • Ontdek je innerlijke kunstenaar en fiets je eigen schilderij met de kleuren van het bedrijf.

 

Ga op ontdekkingsreis door het bedrijf met de kinderen en partners van je medewerkers met een speels Kinderfestival!

Foodtrucks

Om het festivalterrein aan te kleden en een echte festival sfeer neer te zetten zijn er natuurlijk felgekleurde foodtrucks aanwezig om alle bezoekers te voorzien van heerlijke hapjes en drankjes!

Graag de wens om alleen gezonde verantwoorde hapjes te serveren? Dat kan!

  • Pannenkoeken en Warme wafels met allerlei lekkere toppings van doen het altijd goed. Kies je eigen topping, in de vorm van lekkere soorten fruit, chocolade, poedersuiker etc.
  • Een overheerlijk ijsje kan op een zomers festival ook niet ontbreken. Kinderen zijn er gek op! Ook suikervrij én glutenvrij ijs is beschikbaar in verschillende smaken.
  • Ook een overheerlijke vers gedraaide pasta (speciaal in kleine porties geserveerd) of bijvoorbeeld robuuste frieten in kinderporties is natuurlijk ook mogelijk!

Informatie ontvangen?

Wil je graag een bedrijfsevenement organiseren en ben je op zoek naar meer inspiratie?
Wij denken graag met je mee voor een spectaculair evenement op maat!