Klanten beoordelen ons met een 4,8/5 4,8/5

Foodtruckfestival Rabobank

Voor drie verschillende Rabobank vestigingen organiseerden wij een bedrijfsfestival als onderdeel van hun jaarlijkse interne bijeenkomst: Rabobank Kop van Noord-Holland, Rabobank Alkmaar en Rabobank West-Friesland. Deze interne bijeenkomst stond in het teken van het nieuwe verhaal, een nieuw merk, een nieuwe campagne. Dit wilden de drie vestigingen graag op een ontspannen en inspirerende manier delen met hun medewerkers.

Bedrijfsfestival op drie verschillende locaties

De locaties van het Junior College in Julianadorp, HAL25 in Alkmaar en het Atlas College (SG Newton) in Hoorn leenden zich perfect voor dit bedrijfsfestival. Wij creëerden op elke locatie een sfeervol aangekleed festivalplein met foodtrucks. De medewerkers van de Rabobank konden hier kiezen uit verschillende heerlijke vers bereide gerechten! De scholen hebben ook meegewerkt aan de evenementen, door de hulp van de studenten. Zij konden helpen in de voorbereidingen van deze evenementen en bijvoorbeeld door het helpen in de keuken van de school. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Workshops en presentatie

Het was belangrijk dat er een ontspannen sfeer werd gecreëerd voor het personeel, zodat er lekker gegeten en gedronken kon worden en er genoten kon worden van elkaars gezelschap. Daaruit ontstond het bedrijfsfestival dat wij combineerden met workshops en presentaties. Op deze manier was er ruimte voor kennisdeling en elkaar beter leren kennen. Een unieke mix wat een frisse en inspirerende uitwerking had en als welkome afwisseling werd ervaren door het personeel. 

"Wij kijken terug op een zeer geslaagde en inspirerende bijeenkomst!"

Foodtrucks

Tijdens het bedrijfsfestival stonden de beste en lekkerste foodtrucks voor deze groep klaar. 

De smoothiefiets, Grill Kings, Bella Vita, Pasta Joe en De Wentelteeftjes. Stuk voor stuk unieke foodtrucks met een heerlijk aanbod aan verse gerechten.

Het werd een geslaagd evenement voor iedereen!

Informatie ontvangen?

Wil je graag een bedrijfsevenement organiseren en ben je op zoek naar meer inspiratie?
Wij denken graag met je mee voor een spectaculair evenement op maat!