Klanten beoordelen ons met een 4,8/5 4,8/5

Winterfestival Vrijwilligers Noordwest Ziekenhuisgroep

Het Noordwest Ziekenhuisgroep gaf ons de opdracht een sprankelend personeelsfeest te organiseren om ruim 450 vrijwilligers in het zonnetje te zetten en te bedanken voor hun inzet. We hebben daaropvolgend een creatief concept opgesteld in samenspraak met de klant, om een winterse en theatrale sfeer neer te zetten in de vorm van een bedrijfsfestival. Het Winterfestival werd geboren. De industriële locatie van HAL25 in Alkmaar leende zich hier perfect voor en werd deze dag hét decor. 

De ontvangst

Onze piccolo’s en parkeerwachters ontvingen de vrijwilligers van NWZ uit Alkmaar en Den Helder met een warm onthaal. De aanwezigen konden hun auto en fietsen met een gerust hart bij deze typetjes achterlaten. Na binnenkomst werden de vrijwilligers geregistreerd en konden zij hun jas afgeven bij de bewaakte garderobe. Na dit ‘officiële’ gedeelte, kwamen zij terecht in een prachtig Winterwonderland en kon het feest echt beginnen! De vrijwilligers werden tijdens het evenement goed in de watten gelegd.

 

 

 

 

 

 

 

 

Het Winterfestival foodplein

We creëerden tijdens het bedrijfsfestival een winters festival plein met verschillende Foodtrucks, hierbij werd uiteraard gedacht aan voldoende zitgelegenheden in de vorm van strobalen, bierbanken en bistrosets. De grote feestzaal en het foodplein werden gedecoreerd met onder andere boompjes, bloemen, prikverlichting en lampionnen. Er werd door iedereen optimaal genoten van het heerlijke eten, de sfeer en de live muziek. 

Foodtruck festivals zijn helemaal hot! Wat is er leuker dan je eigen foodtruck festival te organiseren voor jouw medewerkers?"

Het Winterfestival entertainment

Onze complimentendames, gekleed als witte winterse engelen, strooiden naar de gasten, de hele avond met warme woorden en passende complimenten.  Onze karikaturist wandelde tussen de gasten door en tekende de gasten op een originele manier op een bierviltje (die uiteraard al aandenken mee naar huis gingen) en de magische trucs van de Table magic act verraste het publiek met een lach! De muzikale invulling werd verzorgd door de band Marsha & Friends en onze huis DJ Jos. Zij zorgden voor een opzwepende sfeer die de voetjes van de vloer lieten gaan.

Informatie ontvangen?

Wil je graag een bedrijfsevenement organiseren en ben je op zoek naar meer inspiratie?
Wij denken graag met je mee voor een spectaculair evenement op maat!