Klanten beoordelen ons met een 4,8/5 4,8/5

Culinair Festival Noordwest Ziekenhuisgroep

Weer een prachtige opdracht voor onze klant Noordwest Ziekenhuisgroep. De opdracht luidde: bedenk een creatief barbecue feest waarbij onze medewerkers in de watten worden gelegd. Omdat wij een barbecue inmiddels wat standaard vinden en de foodtrucks net helemaal hot waren, was ons nieuwe concept een culinair bedrijfsfestival al snel bedacht! Dit was dan ook de eerste klant voor wie wij destijds een bedrijfsfestival organiseerden!

Een culinair plan!

We hebben een afspraak ingepland en alle wensen geïnventariseerd van de klant. Samen met destijds Spijz Catering & Events hebben wij vervolgens een creatief en culinair plan geschreven. Het werd een waar Culinair bedrijfsfestival op locatie. We hebben een culinair foodplein gemaakt met festival tentjes. Het werd een culinair walhalla. In ieder tentje was catering aanwezig: Er was een varken aan ’t spit. De ‘burger’meesters bakten heerlijke hamburgers, er werd ter plekke vis gerookt en er was een heuse Saladbar. Er was voor iedereen iets lekkers! En tenslotte kwam de IJscokar nog langs om iedereen te voorzien van een heerlijk Italiaans ijsje.

 

 

 

 

 

 

 

 

Slecht weer op komst!

Helaas werden wij genoodzaakt enkele dagen van tevoren het bedrijfsfestival naar binnen te verplaatsen in verband met het weer. Maar ook daar hebben wij een oplossing voor! We hebben de parkeergarage omgetoverd . De bezoekers kenden de parkeergarage niet meer terug! Open monden, lachende gezichten en veel mensen op de dansvloer tijdens de live act van de DJ met saxofonist Leon Wilder. 

"Wauw! Dit hadden we niet verwacht!"

Woorden van de klant

Iedereen genoot optimaal van het heerlijke eten, de sfeer en de live muziek. Iedere locatie is dus om te toveren tot een feestlocatie, dat is wat wij leuk vinden!

Reactie klant: feest! Geweldig dat wij op deze manier onze vrijwilligers konden bedanken. Alleen maar blije gezichten gezien. Top organisatie Helder Events! Bedankt voor de geweldige avond.

Informatie ontvangen?

Wil je graag een bedrijfsevenement organiseren en ben je op zoek naar meer inspiratie?
Wij denken graag met je mee voor een spectaculair evenement op maat!