Klanten beoordelen ons met een 4,8/5 4,8/5

Festival op het bedrijf Oogcentrum Noord-Holland

Voor Oogcentrum Noord-holland werden wij gevraagd om voor hen een origineel personeelsfeest te organiseren. Ons concept Festival op het bedrijf bestond nog maar net, dus alle reden om juist dit concept ook voor deze klant uit te werken! De parkeerplaats van het Oogcentrum werd uitgekozen als locatie voor het festival en bij een zwoel zomers zonnetje verzorgden wij de aankleding, catering, muziek en een lachwekkende photobooth. Het feest kon beginnen!

Het mini Food bedrijfsfestival

Na een goed gesprek met de klant op de locatie, was het concept snel geboren: een Mini Food Festival. Maar hoe bouw je een saaie parkeerplaats om tot een feestelijk bedrijfsfestival?! Wij creëerden om te beginnen een centraal punt met een sfeervolle stretchtent. Rondom de tent plaatsten we verschillende zitjes en daaromheen diverse foodcorners in de vorm van marktkramen. Vanuit de foodcorners werd er een verscheidenheid aan heerlijke vers bereide gerechten geserveerd. Ook creëerden wij een bar waar iedereen, zonder wachtrij, een heerlijke koude versnapering kon halen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

In festival stijl

Voor het echte festival gevoel konden felgekleurde lampionnen, prikverlichting, een te gek bewegwijzerbord, zachte zitzakken, gekleurde kleedjes, verschillende statafels en kussens natuurlijk niet ontbreken. Daarnaast werd er ook gezorgd voor verschillende gezellige zithoekjes met strobalen, houten pallets en picknicksets rondom de stretchtent. Zo kon er heerlijk gezeten, gegeten, gepraat en gedronken worden.

"Wij kijken terug op een zeer geslaagd personeelsfeest, de sfeer was precies zoals bedoeld en iedereen heeft genoten! Er wordt nog steeds over gepraat."

Met gezellige entertainment

Bij een festival hoort natuurlijk ook muziek! Onze DJ zorgde voor een heerlijke festival vibe waarop werd gelachen en vooral door iedereen heel veel gedanst! Om deze avond en vooral alle gezelligheid met collega’s vast te leggen, konden er foto’s worden genomen in de ‘menselijke’ photobooth. Met het gebruik van de verschillende photobooth props werden deze foto’s steeds gekker, naarmate de avond vorderde. Een mooie herinnering aan een mooi feest!

Informatie ontvangen?

Wil je graag een bedrijfsevenement organiseren en ben je op zoek naar meer inspiratie?
Wij denken graag met je mee voor een spectaculair evenement op maat!