Klanten beoordelen ons met een 4,8/5 4,8/5

Bedrijfsjubileum Hobré Instruments

Voor het 40-jarig bedrijfsjubileum van Hobré Instruments organiseerden wij een bedrijfsevenement. Dit jubileumfeest vond plaats in het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen en werd georganiseerd in de vorm van een Teambuildingsdag. Het museum verzorgde de catering in de locatie van het sfeervolle Peperhuis. Het buitenmuseum, de omringende stadsgrachten van Enkhuizen en het strand van Enkhuizen waren het decor voor verschillende uitdagende keuzeactiviteiten. Een jubileumfeest is niet compleet zonder feestavond, dus ook daar werd voor gezorgd! 

Keuzeactiviteiten

Alle medewerkers werden bij aankomst van het jubileumfeest, in het Peperhuis welkom geheten met een kopje koffie of thee en ambachtelijk gebak (met logo van de klant). Iedere medewerker kreeg daarnaast een flesje drinken en een candybar mee voor tijdens de activiteiten. De medewerkers hadden voorafgaand aan het evenement een activiteit gekozen waaraan ze graag zouden willen deelnemen tijdens het teambuildingsonderdeel.  Zo kon er worden meegedaan aan Expeditie Robinson, Suppen, Escape Game, Levend Monopoly en een rondleiding door het museum. Dat alles onder begeleiding van onze enthousiaste instructeurs en in samenwerking met Supschool Enkhuizen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Catering tijdens het jubileumfeest

Na de activiteiten verzamelden alle medewerkers zich weer in het Peperhuis. Daar stond nu een heerlijk hapje en een borrel klaar. Het werd al snel een gezellige en rumoerige boel! Na afloop van de prijsuitreiking werd het woord gegeven aan de directeur. Vanwege deze bijzondere mijlpaal, werd er stil gestaan bij de afgelopen 40 mooie jaren van Hobré Instruments, met speciaal de aandacht voor de medewerkers, die het mogelijk gemaakt hebben. Zij werden letterlijk en figuurlijk in het zonnetje gezet. Aansluitend werd het dinerbuffet geopend en werden er luxe gerechtjes uitgeserveerd aan de medewerkers. 

"Ons bedrijf bestaat dit jaar 40 jaar. Helder Events heeft samen met het zuiderzeemuseum gezorgd voor een zeer geslaagde dag." Aldus Hobré Instruments

De feestavond

De actieve middag liep over in een feestavond met entertainment in de vorm van onze enthousiaste troubadour en complimentendames. De troubadour bracht prachtige akoestische liederen ten gehore tijdens het jubileumfeest en bewoog zich door het publiek om persoonlijke serenades te zingen voor de gasten. Daarnaast werden de medewerkers verrast met complimentjes en hartverwarmende woorden, uitgesproken door de complimentendames, uniek uitgedost in prachtige en opvallende kostuums. 

Informatie ontvangen?

Wil je graag een bedrijfsevenement organiseren en ben je op zoek naar meer inspiratie?
Wij denken graag met je mee voor een spectaculair evenement op maat!