Klanten beoordelen ons met een 4,8/5 4,8/5

Kerstmarkt Koninklijke de Vries Scheepsbouw

Voor dit prachtige bedrijf uit Aalsmeer werd ons gevraagd een kerstmarkt op het bedrijf te organiseren. Het was voor hen de eerste keer dat ze een kerstmarkt organiseerden in plaats van het geven van een kerstcadeau aan iedereen. Ze wilden eens wat anders, wat ‘out of the box’ en kwamen zo bij ons terecht. Een eerste afspraak werd gemaakt; de wensen werden geïnventariseerd en de locatie werd bekeken!

De kantine ombouwen

De kerstmarkt mocht georganiseerd worden voor circa 400 medewerkers, die normaal allemaal in de kantine lunchten. Aangezien wij op de dag zelf tekort opbouwtijd zouden hebben om de ruimte geheel in kerstsfeer te krijgen, werd er besloten de lunch op te splitsen in andere tijdsloten en een beperkte ruimte van de kantine.

Binnen een paar uur werd de kantine omgetoverd tot een kerstwalhalla, inclusief bar en heerlijke foodkraampjes. Shoppen maar!

 

 

 

 

 

 

 

 

Verschillende cateraars & leveranciers op de kerstmarkt

Er stonden maar liefst 8 lokale leveranciers met hele diverse producten op de kerstmarkt zoals wijn, boeken, gereedschap, sportitems en natuurlijk delicatessen. Voor ieder wat wils! Daarnaast hadden wij ook enkele van onze ambachtelijke houten kramen beschikbaar gesteld voor de catering. Er kon door iedereen verse erwtensoep gehaald worden, of heerlijk warme worstenbroodjes.

Bij de Helder Events bar werden ondertussen lekkere drankjes uitgeschonken, zodat er onder het genot van een drankje kon worden uitgewisseld wat iedereen gekocht had.

 

"Waar we vooral over te spreken zijn is de communicatie met Helder Events. Deze was prettig, duidelijk en transparant"

Een tevreden klant!

De medewerkers, die niet op de kerstmarkt aanwezig konden zijn, konden allemaal een kerstpakket afhalen bij de organisatie van KDV. Een paar weken later kregen we dit enthousiaste mailtje van de organisatie:

“Wat was de kerstmarkt top geregeld!” “Er stond een sfeervolle kerstmarkt met allemaal blije standhouders, die precies wisten waar ze aan toe waren, met mooie kramen en heerlijke catering”. “Helder Events is een prettige partij die alles goed onder controle heeft, van begin tot einde”. Hier doen wij het voor, een tevreden klant die met een lach terugkijkt op een prachtige kerstmarkt!

Informatie ontvangen?

Wil je graag een bedrijfsevenement organiseren en ben je op zoek naar meer inspiratie?
Wij denken graag met je mee voor een spectaculair evenement op maat!