Klanten beoordelen ons met een 4,8/5 4,8/5

Viering eerste steen Nieuwe Niedorp

Deze prachtige ‘oude’ school werd verbouwd en in een nieuw jasje gestoken. Wij mochten het openingsfeest van de eerste steen voor Basisschool De Snip organiseren samen met de kinderen. Zij moesten natuurlijk in het middelpunt staan tijdens deze viering. Op zoek dus naar een concept waarin we de kinderen zoveel als mogelijk konden betrekken bij de viering van de eerste steen maar waarin we ook alle betrokkenen en ouders een kijkje kunnen geven. 

Nieuwe school viering

Maandag 20 april was een bijzondere dag. Bassischool De Snip in Nieuwe Niedorp markeerde de start van de verbouwing van de school door een feestelijk openingsfeest van de ‘Eerstesteenlegging’ met alle kinderen, ouders, leerkrachten en andere genodigden van de basisschool! Deze prachtige oude school waarvan zelfs ouders en grootouders al naar school zijn geweest werd prachtig verbouwd en wij mochten de opening verzorgen!

 

 

 

 

 

 

 

 

De steenlegging

Het was een stralend zonnige dag. De kinderen stonden in het middelpunt bij het leggen van de eerste steen, wat het startsein was voor de verbouwing van de school. Een aantal leerlingen kreeg de eer om de eerste steen te metselen. S’ochtends hadden zij al een proefles metselen gehad.

Deze Eerstesteenlegging werd enthousiast en ludiek begeleid en gepresenteerd door Clown Klus en Clown Ko! Zij gaven een heerlijke show samen met de kinderen, wat zorgde voor een glimlach bij alle aanwezigen. Ook de wethouder en een aantal andere sprekers waren aanwezig en spraken de menigte toe om deze heugelijke gebeurtenis officieel te maken.

"Een onvergetelijke ervaring. Wij kijken uit naar onze nieuwe school!"

Lekkere cake pops en een borrel

Na de officiële feestelijke steenlegging stonden er in onze steigerhouten marktkramen voor alle kinderen in vrolijke kleuren lekkere cake pops en limonade klaar. Alle andere genodigden konden genieten van een afsluitende borrel met warme en koude hapjes op het versierde plein en fantaseren over hoe de school er over een tijdje uit komt te zien! Dit onder het genot van een heerlijk ondergaand zonnetje en achtergrondmuziek, verzorgd door onze DJ.

Het werd een heerlijke dag om op terug te kijken.

 

Informatie ontvangen?

Wil je graag een bedrijfsevenement organiseren en ben je op zoek naar meer inspiratie?
Wij denken graag met je mee voor een spectaculair evenement op maat!