Klanten beoordelen ons met een 4,8/5 4,8/5

De eerste steen viering MFC Julianadorp

Omdat het leggen van de eerste steen van een nieuw gebouw een bijzonder moment is, vierden wij op 9 oktober met alle genodigden de ‘Eerste steen legging’ van Multifunctioneel Centrum ’t Dorpshuis in Julianadorp. Wij krgen van de Woningstichting Den Helder de opdracht om hier een feestelijk geheel van te maken. Voordat dit belangrijke gebouw officieel gebouwd ging worden, wilden ze graag een moment van samen zijn vieren om dit moment vast te leggen. Aangezien wij graag met thema’s werken, bedachten we nu het thema herfst! Zo gingen wij aan de slag met het schrijven van een feestelijk concept. 

Herfst Paviljoen

Toen was de dag van de opening daar! De genodigden kwamen binnen en waren compleet verrast: ‘waar zijn we nu beland?!’ De hele vloer was bedekt met herfstblaadjes! Het kostte wat werk, maar door goede contacten met een hovenier wisten wij duizenden herfstblaadjes te verzamelen en te verspreiden, waardoor de ruimte in een feestelijke herfstsfeer was omgetoverd.

Bij ontvangst kreeg iedereen een heerlijke herfstcocktail uit handen van de prachtige geklede herfstdame. Aan de statafels, omgedoopt tot paddenstoelen, kon iedereen een drankje drinken…tot er tromgeroffel te horen was….allemaal naar buiten!!

 

 

 

 

 

 

 

 

Openingsfeest met ritmische begeleiding

Buiten klonk luid tromgeroffel. De genodigden gingen nieuwsgierig naar buiten toe. Hier stonden percussionisten, speciaal voor dit bedrijfsevenement, gekleed in bouwkleding. Ze sloegen op hun trommels, maar ook verschillende bouwmaterialen werden gebruikt om ritmische slagen op ten gehore te brengen. Vervolgens wandelden de percussionisten al trommelend met de aanwezigen naar de plek waar straks de eerste steen zou worden gelegd.

Toen het tromgeroffel zijn hoogtepunt bereikte, werd onder luid applaus de eerste steen gelegd door oud Wethouder Turnhout-van den Bosch en de heer J. Boskeljon van Stichting Beheer MFC Julianadorp. De bouw kon beginnen!

"Een speciaal moment, de eerste steen!"

Feestelijk Herfsthapjes en Herfstdrankjes

Na de eerste steenlegging liep iedereen weer terug het herfstpaviljoen in. Vervolgens spraken verschillende aanwezigen diverse woorden van dank uit richting het publiek, waarna iedereen kon genieten van Bockbier en overheerlijke herfsthapjes- en drankjes. De DJ draaide relaxte achtergrondmuziek, het werd een gezellig en geslaagd openingsfeest.

Een paar maanden later, werd dit prachtige gebouw geopend!

Informatie ontvangen?

Wil je graag een bedrijfsevenement organiseren en ben je op zoek naar meer inspiratie?
Wij denken graag met je mee voor een spectaculair evenement op maat!