Klanten beoordelen ons met een 4,8/5 4,8/5

Novemberfest voor Woningstichting

In november kreeg Helder Events een mooie opdracht van de Woningstichting Den Helder. Op meerdere locaties werd in de bouw het hoogste punt bereikt en dit mocht in een feestelijk jasje worden gestoken in de vorm van een openingsfeest. Er werden circa 100 personen verwacht op dit bedrijfsevenement en we bedachten voor deze klant het thema Novemberfest. De genodigden waren de bouwvakkers die aan de projecten werkten, mensen van de Gemeente en Zeestad en overige betrokkenen. Doel was om juist de bouwvakkers eens lekker te laten genieten!

Oktoberfest wordt Novemberfest

We staken het thema oktoberfest in een iets meer winters jasje en maakten er novemberfest van. De bardames werden omgetoverd tot dirndls, en de heren liepen rond in een lederhose. Ook de aanwezigen mochten gekleed in het thema komen, om optimaal het novemberfest gevoel te creëren. We plaatsten een verwarmde tent en voor de tent gezellige vuurkorven, waardoor er bij binnenkomst al een goede sfeer was! De tent werd in stijl aangekleed, met veel blauw/witte oktoberfest decoratie en veel hangende deco om de tent aan te kleden. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het Novemberfest!

Wat krijg je als de dames je veel en vaak bullen bier schenken? Trek natuurlijk. Dus geheel in novemberfest stijl een heus diner buffet. Een professionele kok stond achter de winterbarbecue waar iedereen Duitse Bratwürst, schnitzels en andere typische heerlijkheden kon halen. Ook de schlagermuziek ontbrak natuurlijk niet op deze avond! Er werd luidkeels meegezongen. Het werd een heerlijk fest!

 

"Het personeel vermaakte zich zeer goed en werd in de watten gelegd na het harde werken!"

Hoogstepunt viering

Een hoogstepunt viering in de bouw is hét moment om alle betrokkenen te bedanken. Er is hard gewerkt, en de oplevering is nabij. Hoe leuk is het om dit ook met elkaar en met alle betrokken partijen te vieren? Het leukst is het natuurlijk om dit op de bouwplaats te vieren. Wij regelen een eventuele vergunning, de tent, toiletten, aankleding en catering en zorgen zo dat u als bedrijf ook een visitekaartje aflevert aan uw klanten!

Informatie ontvangen?

Wil je graag een bedrijfsevenement organiseren en ben je op zoek naar meer inspiratie?
Wij denken graag met je mee voor een spectaculair evenement op maat!