Klanten beoordelen ons met een 4,8/5 4,8/5
Klanten beoordelen ons met een 4,8/5 4,8/5

Teambuildingsdag Mennistenerf Pennemes Combinatie

Voor de medewerkers en vrijwilligers een teambuildingsdag organiseren met een feestelijke en gezellige afsluiter. Dat was de opdracht die wij kregen van Mennistenerf Pennemes Combinatie (MPC) te Zaandam. In 2018 zijn Zorgcentrum Mennistenerf en Pennemes gefuseerd. Belangrijkste doel van deze teambuilding was integratie, de medewerkers van twee verschillende organisaties samenbrengen en een leuke tijd met elkaar laten doorbrengen door middel van een aantal activiteiten en entertainment.

MPC Zeskamp

Zo ontstond voor deze teambuildingsdag het ‘Mennistenerf & Pennemes Zeskamp’. Sportief bezig zijn in samenwerkingsverband, daar ging het vandaag om! De medewerkers konden zich voorafgaand aan het evenement met een team inschrijven. Voor ieder team werd een eigen kleur T-shirt geregeld, als enige moesten ze nog een ludieke team naam verzinnen voor hun team. Tijdens de zeskamp kwamen verschillende type spellen voorbij zoals: balspellen, behendigheidsspellen en ook denksport, het zat er allemaal in. Het perfecte programma om op een ontspannen en laagdrempelige manier samen te werken en elkaar beter te leren kennen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Regen

Helaas stonden de weergoden niet aan onze kant op de dag van de teambuilding. Met creativiteit en snel schakelen door de instructeurs van Helder Events en het projectteam van MPC, werden alle spellen verplaatst naar de hallen en gezelschapsruimtes van het zorgcentrum. Met de bewoners van het zorgcentrum als toeschouwers, renden de medewerkers fanatiek door de gangen. Een programma dat nog ludieker heeft uitgepakt dan vooraf bedacht. Juist door de spellen noodgedwongen naar binnen te verplaatsen, hebben we de bewoners van de zorgcentra bij het evenement kunnen betrekken en hen kunnen amuseren.

“Met de bewoners van het zorgcentrum als toeschouwers, renden de medewerkers door de gangen”

Ook de voetjes van de vloer tijdens de teambuildingsdag

Na afloop van de hilarische spellen, vond de prijsuitreiking van de teambuilding activiteiten buiten plaats, in de sfeervol aangeklede tent. Een hoop rivaliteit en een berg enthousiasme, maar er kan er maar één de winnaar zijn! Tijd voor een borrel en een lekker hapje. Met onze DJ gingen de voetjes letterlijk en figuurlijk van de vloer, van ‘links naar rechts’ tot het einde van de avond. Vanuit de Baristobakfiets werd heerlijke koffie geschonken, waar de hele avond gretig gebruik van werd gemaakt. De karikaturist was zo populair dat ze het bijna niet bij kon houden met haar karikatuurtekeningen. Een leuke herinnering voor de medewerkers aan een gezellige en geslaagde dag!

Informatie ontvangen?

Wil je graag een bedrijfsevenement organiseren en ben je op zoek naar meer inspiratie?
Wij denken graag met je mee voor een spectaculair evenement op maat!